dag 3 avklarad, 1 kvar.

Idag var man bra mör i kropp och själ, men upp kl 8 pigg och glad kexchoklad! Not. Men iallafall, dagen gick bra men uscha va trötter man var. Som vanligt ligger dagboksinlägg och bilder från dagen uppe på min resdagbok. Så kika där för att få veta om dagens bravader! =)
Efter allt detta resande så går jag och Sarah in på glitter köper örhängen (till Sailor som inte har ork och lust att gå i stan) och ett diadem till mig och vidare till Stadium och Gina tricot. Efter att ha kollat runt så möter vi upp Akhila och Gabban för att äta på Mongolisk restaurang, som alltid när någon fyller år. Akhila stog på tur, vi firade henne tidigare som nämnt i förra inlägget. Mycket gott och man äter ALLTID för mycket mat. Japp.
Väl hemma är det bara att vända. Ska bli hämtad av Jennie för att åka vidare till Rosie där också Nattis befann sig. Vi skulle snacka ihop oss inför resan, och nu rackarns är jag nervös!! Haha. Men det ska bli grymt roligt! Längtar mer än någonsin. Kände mig rätt lost innan eftersom vi har lärt känna varandra tusen gånger bättre nu inför resan och så, innan kände jag varken Nattis eller Rosie, mer än att ha träffats några gånger. Men det känns toppen och det var jätte bra att vi sågs ikväll.
Och framför allt jag fick ett litet hum om vad man ska ha med sig. Haha. Största problemet för mig liksom. Men jag bara känner på mig att det kommer bli så grymt roligt! =) Sol och bad. För nu är det bara 5 dagar kvar!!
Måste helt enkelt skriva packningslista, och det är nästan så att jag får sätta igång med det nu, men bör hellre sova dock.
Imorgon är det sista rycket med luffandet, skönt och så kommer det bli tomt utan det  tror jag. Sova på Rica Talk Hotel och äta middag där som avslutning, gratis är gott har jag hört. Sedan, tvätta, packa, tvätta och packa packa packa. Haha.
Inget Sundsvall och farmor blir det heller, trist. Fast bra på sätt och vis för då får jag mer tid till att packa. Men vill träffa farmor! Inte mycket att göra åt.

jag dansar aldrig nykter...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback