dag 2 avklarad.

Då var dag 2 avklarad i tågluffandet, av 4. =) har lagt upp en liten dagbok och bilder på min resdagbok, kolla gärna där! Man börjar bli lite sliten och jag borde lagt mig för typ ca tusen år sedan. Har sovit 6 timmar på över två dygn, inte helt okej, och bara så mitt egna fel! Rätt åt mig om jag är sjukt trött när jag ska återigen gå upp kl 8 imorgon.
Imorgon är det saltsjöbanan som gäller. Ska bli intressant och säkert så missar man ytterliggare en solig dag man kunde legat och glassat på, men så går det när det är planerat uppdrag. Men vi ska iallafall fira Akhila imorgon, dock lite tidigt men hon är på det där stället Ayia napa med mig när hon fyller så vi firar nu, mongoliska som vanligt blir det ju, gott gott! =)
Har dampat på min dator överlag idag, det har inte gått som jag velat och bränna ut bilder osv osv osv, så nu ger jag faktiskt upp hoppet, har suttit uppe för länge och känner att mitt tålamod håller på att tryta nu. Kanske bäst man kilar och lägger sig. Vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt, det mesta står i min resdagbok med bilder och allt, faktiskt så är det ju bara det som hänt idag.
Juste, gick ju iväg igår, kom hem vid 4 imorse, jag och Fetto Robin, jag var sjuuukt trött och skulle upp 3 timmar senare, dock var inte han speciellt trött och försökte med alla medel hålla mig vaken, käften gick på tomgång. Ändå lyckas han somna före mig, hur går detta till? Haha. Är man bäst så är man! Det var faktiskt kul igår, blev lite efterfest med mera också med Nile City, sedan att bara jag och Agge var dom enda vakna till slut är en annan femma, men det är lika roligt varje gång man ser på Nile City, trots att klockan är 3 på morgonen.
Så man kan kort sammanfatta gårdagens kväll efter att jag gått dit, ölspel (jag klarade mig trots allt bra), dåliga trolleritricks, en obra mående "lillebror" (stackare), statoil och mosbricka samt en cola för mycket, efterfest där alla somnar och kollar på Nile City, sist men inte minst en rask promenad hem (fick inte gå i mitt tempo dock..) för att försöka få tyst på Fetto Robin så man äntligen kan få stänga sina ljusblå.
Fick min hämn imorse när jag fick väcka honom halv 9 för att vi ska gå till bussen! Muhaha. Nööjd och speciellt att han var mindre glad på mig och helst av allt ville slå ihjäl mig men den tar jag.
Nu ska jag ladda mina söta batterier för en ny dag med nya upptäckter imorgon!
Baaaara 6 dagar kvar nu...! Spänningen är olidlig..

save yourself...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback