big power meet, västerås.

En otroligt trevlig tillställning med maaaassor av bilar alla utan dess like. =) Man var helt enkelt i himmelriket. Avfärd som sagt kl 06.00 imorse för att hämta Sarah och åka mot Västerås. Allsång och stoppade av polisen redan vid Söderbysjukhus för, körkort och blåskontroll haha självklart åkte kameran upp och jag fotade poliserna. Grattis! Kul var det, Magnus Uggla stod för underhållningen i ca 1 timme eller något, sedan blev det annan rock närmare strängnäs och västerås, Sarah hade då somnat. (Bildbevis finns) Väl framme i västerås, sisodär strax efter 8 på morgonen, ganska tomt på bilar och folk i den grådassiga morgonen.
Vi tar med oss det vi behöver och börjar gå mot "shoppingstråken" hittar genast en vän liggandes mitt på asfalten med flaskan i högsta hugg, trevlig prick det där.
Vi går långsamt genom dom 3 km långa gångarna med prylar i mängder. Hittar lite diverse saker, inte direkt mycket. Sedan fick jag syn på Club Corvette Sweden och vill promt gå dit på en gång, sagt och gjort plötsligt står jag mellan de då 45st (pappa räknade..) underbara vilddjuren. Allt från gammalt till nytt, jag var i himmelriket! Helt i extas går jag och fotar som aldrig förr.
Väl klara där går vi vidare, köpte rosa tärningar till min bil och en liten pratbubbla man kan sätta i fönstret på bilen, med texten "Om du inte är rik så behöver du inte blinka åt mig" tyckte den passade bra.
Träffade även min farbror som kom dit med vänner redan i onsdagskväll, party varje år och camping för deras del. Kul grej att göra faktiskt, och blir ju en del åka eftersom dom bor i Sundsvall. =)
Hängde väl med honom ett bra tag hela gänget och åt lunch som bestod av en hamburgare. Mamma, pappa, farbror, gudmor Ulla skulle iväg och köpa nå lampgrej till bilen och då passade jag och Sarah på att återvända till himlen för att se om fler skönheter flygit dit.

Mycket riktigt så vi tar god tid på oss att kika runt och kolla inredningar m.m. Super kul! Jag SKA verkligen HA en sådan bil, SKA! =) Så det så.

Efter det gick vi och kollade på hela fältet och på alla andra parkerade bilar. Kul även det, man hittade allt från "något muggig, ej vrak" (internskämt i familjen) till topptopp.

Sedan var det dags att dra sig hemåt, alla tyckte vi hade gjort vårat för dagen och alla var väl trots allt lite mätta på allt som fanns där och var rätt trötta vid det här laget. Kollade dock först om det skulle bli någon helikopterflygning innan vi skulle bege oss hem, men icke den plånboken fanns inte just nu. Synd, men jag har flygit helikopter när jag var ganska liten, så jag dog inte direkt.

Efter 1 och ½ timmes försök att ta sig ut på vägen och komma hem så äntligen flöt det på i rätt hastighet, många bilar, konstigt folk som stannade och pratade och foton innan dess. Såg även Jimmys plastpappa Micke och Zoran vid vägen när vi gled förbi, haha. Man blev både förvånad och inte.

Man var bra trött nu. Stannade och tankade och handlade godis på den berömda godisbutiken som vi alltid handlade vid när vi spelade Irstablixten som små knoddar. Vi köpte över 3kg godis för 191kr. HAHA. Snacka om fettos!

Sedan somnade jag gott i bilen.

En riktig toppen dag och det kändes otroligt skönt att komma bort och göra något annorlunda och kul en heldag, det behövdes. =)

Tackar så otrooligt mycket för det allihopa!


                                             

Vi tog runt 180 bilder så det här är bara små bitar av det som hände under dagen, men nu har ni fått se lite av en toppen dag =)

för att jag längtar efter...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback