ayia napa here we come!

Tänka sig, idag är dagen med stort D, blir hämtad om ca 2 timmar. Det är helt sjukt allting. Kan absolut INTE tro det. Och grabbarna är redan nere, eller åtminstone alldeles alldeles snart. Dom for tidigt imorse. Och dom har även lovat att inte gå ut innan vi kommer. Får se om dom håller det?
Hoppas jag hinner hämta ut min nya mobil innan dess, mitt kontantkort har nämligen slutat funka pga det så det vore toppen om jag hann det. Annars jaa, får jag väl låna någon annans där kanske.
Allt är iallafall färdig packat och så, eller inte allt, ska lägga ner små detaljerna snart. =) Shit imorgon då ligger jag och solar på en strand eller vid en pool. Så stört.
Igår packade jag bara, dock blev jag klar ganska snabbt så kunde gå och lägga mig och vila en stund. Super skönt. God grillad middag och efter det så åkte jag och mötte Victor för att ta en väldigt lång promenad med hunden hans. Super trevlans, haha men shit va rädda vi bleev! Victor hade verkligen gjort tappra försök med att skrämma mig, vilket han delvis kanske lyckades med. Men det som var det roliga, när vi kommer in där det är som mörkast i skogen hör jag hur det låter som någon kommer bakom, vänder mig om och blir livrädd, det jag ser är en stor man som kommer springande i svarta kläder emot oss, jag trodde jag skulle dö. Fast det som var det roligaste, jag blev dubbelskrämd kan man garanterat säga, när jag hoppade till och skrek (sådär som tjejer kan) vänder sig Victor om för att se vad det var, han tyckte mest jag var larvig och säkert inte sett något alls, så hade ju den där springande mannen kommit sjukt nära så Victor hoppar upp i skyarna han också. Haha. Vi båda trodde vi skulle dö, och den stackars springande mannen bara skrattade åt oss. Förstå hur dumma vi måste sett ut alltså! Haha.
Vi hämtade oss knappt efter den traumatiska händelsen.
När vi lämnat hunden hos hans far så kilar vi över till hans mor så tog vi oss lite glass och började kika på en väldigt bra dokumentär om Alcatraz, värsta fängelset. Efter det bestämde vi oss för att göra ett försök att se Silent Hill som ingen av oss sett. Sämsta slutet jag varit med om! Stör mig fortfarande på det.
Vid strax efter 3 tiden så bestämmer vi oss för att ge upp. Han kunde inte förstå hur jag inte kunde vara nervös eller någonting, inte jag heller för den delen. "Men alltså, du åker liksom till Cypern imorgon och du är helt lugn!?"
Aa, jag hade typ glömt bort det. Haha.
Likadant idag, blev väckt vid strax efter 6 av mina föräldrar som sa hejdå till mig. Det kändes skumt, jag ska väl ingenstans? Men joo juste det ska jag ju. Haha.
Jag har mest i tankarna min nya mobil och verkligen kämpar med klockan för att vilja hämta den så jag slipper låna någon annans där nere.
Men gud, jag åker till Ayia napa idag.. Vilken skum känsla det är! Kommer sakna alla här hemma, men jag kommer sola, bada och festa åt er med! Haha.
Ses snart där nere Akhila! =)

this is the day, this is the time...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback