Även dom ljusaste stunder har sina mörka sidor.

Eller något sådant? Det jag menar är att jag höjde verkligen Lida Country festival till skyarna och vill nu ta ner den på jorden igen. JAG FICK EN FÄSTING på köpet. Usch, fick panik och nu tror jag att jag kommer att få borelia (stavning?). Livrädd, och ännu värre att mamma inte fick bort hela och gjorde att jag blev helt svimfärdig såklart. Så vårdcentralen nästa imorgon för att ta bort den helt. Jag dör. Håll tummarna att jag klarar mig. En sådan där liten fästing jävel ska fan inte ta kol på mig, jag kan bättre än så!
Iallafall, innan den hemska incidenten med den lilla svarta så var allt toppen. Jag och pappa får ryck, vi går och hyr film (familjen handbollsbralla) glider ner och ska hyra Göta kanal som jag aldrig sett (den som är sååå kult har jag missat, varför?) dom hade den inte inne såklart. Vi tog en annan James Bond, Casino Royale, dålig och långdragen fick ingen James Bond känsla över den, inget grepp alls. Suck. Stackarn, men aa. Vi käkar såklart bakis mat, pizza, lämnar filmen och grannen snäll som han var laddade ner och brände ut Göta kanal till oss så medans vi åt och svullade oss kikade vi på den. Klockren film! Älskar den! Så nu är det bara att se tvåan som mamma och pappa köpte häromdagen. Super mysig helkväll med dom. (och jag måste säga att nu måste jag hålla mig borta lite annars ledsnar jag nog snart på dom.)
Efter film och mat såklart promenad med sambo, ÄNTLIGEN så många dagar utan våran runda, solbo, centrum, vretarna, centrum, solbo/segersjö. Där satt den =) Jag var ju tvungen att göra klart för henne hur kvällen varit och berätta hur roligt hon hade. Eftersom hon själv bara minns bitar av den.
Bland annat det bästa var att sambo och Sailor hittade varandra på ett mycket sött sätt och ingen minns att det ens har hänt, det var nog det absolut roligaste att berätta, jag tror jag fick förklara det för henne 3 ggr hon tyckte det var så roligt! Jag med för den delen så jag ska inte säga något egentligen.
Men våran vandring var iallafall behövlig (snart så är vi vid beach 2039!!) och självklart alltid lika trevligt att prata roligt som allvarligt, vi kommer alltid in på så allvarliga saker!? Whats the grej?
Well well. Vi kom hit till mig för att hon skulle få läsa förgående blogginlägg och se bilderna från igår. Synd att hon hade jobb imorgon bara, need to be with you! Haha. Usch gay gay gay. Jag ska sluta.
Måste bara få säga att jag kan också när jag vill, så var inte förvånad över något.

Feeling good...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback