2 dagar, nu är det nära.

Jag tror jag kommer gå upp i atomer, sjukt nära och jag har inte ens packat hälften, och defenetivt inte städat än. Panik panik panik! Hoppas på att hinna göra klart det sista imorgon iallafall.
Igår så började jag till att packa, inhandla lite solkräm och grejer på apoteket. Kändes sjukt konstigt att göra det.
Men jag gav upp packningen efter ett tag. Kollade på Stefan & Krister, roligare idioter får man ju leta efter. Har sett dom på Lisebergsteatern nere i Göteborg och det var det roligaste jag sett.
Efter det iallafall så gick jag och mötte Victor för en liten rundvandring här i hans nya kvarter. Vi blir grannar nämligen inom snar framtid, stackars han! Haha. Men nu har han iallafall sett det, och han hängde med på vissa ställen och vissa hade han aldrig sett någonsin. Så nu hittar han här. Eller?
Vi var ute och gick i ungefär tusen år kändes det som, till slut kom vi neråt mot bruket och allt det där. Han ville bevisa att det inte var ett snobbställe att bo på. Så jag fick veta hela hans livshistoria i dom krokarna. Så söt. Haha.
Det var en väldigt trevlig promenad, tack för sällskapet. Tur att man är spontan helt enkelt.
Sedan vid halv 1 eller något så gick vi hem till honom eftersom han ändå bor där. Så fick vi för oss att vi skulle knyta hans slips, haha och det var nog det roligaste. Haha. Vi sökte på google hur man gjorde och så hittade vi en jätte bra sida att kika på med olika steg för steg, och vi gjorde precis som den visade, och vid ett ställe så blir vi helt tysta och samtidigt "VA?!" ingen hajade den bilden. Haha. Det var hur kul som helst, men knutarna blev fina till slut. =)
Inte alla som sysselsätter sig med att sitta och knyta slipsar en fredagkväll. Vid 3 snåret så bestämmer vi oss för att det är dags för refrängen, han följer mig så snällt till Tumba C eftersom mamma sa det mycket bestämt i telefonen att jag inte fick gå själv dit. Haha. Så då var man hemma nästan exakt 10 min senare. Skönt, men fy va kallt det var ute alltså. Inte så konstigt, kollade på termometern när jag kom hem, 8 grader. Shit.
Det kommer det inte vara i Ayia napa iallafall. =)
Så nu ska jag åka iväg och växla pengar! Resfebern gör sig påmind.. Sedan ska jag iallafall iväg och äta med Sailor. =)

never again will I miss you...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback