Satsning på körkort?

Jaa för jag MÅSTE verkligen ha det, pinsamt att man fyller 19 på onsdag och har fortfarande inget körkort =/ Det är jätte jobbigt att inte ha körkort faktiskt, speciellt när man faktiskt HAR bil. Ni förstår nu hur ännu mer pinsamt det blev. haha löjligt. Men så går det när man inte har tid. Men nu måste jag verkligen ta mig den tiden, och försöka ta den tiden av pappa så vi kan övningsköra mer än vad vi gör nu. Tanken är ju att jag ska köra i körskola, MEN då kommer nästa problem, det kostar ju en rackarns massa pengar och dom har inte vi just nu så att jag kan gå där för annars hade det varit perfekt att gå där eftersom pappa har så lite tid. För jag har som krav på mig själv att innan sommaren ska jag ha körkort annars kommer jag inte klara mig, och tar jag det inte nu snart så kommer jag förmodligen aldrig ta det.. Usch, hela dagen har jag tjatat om det där körkortet faktiskt, mamma blir snart galen. Hon har inget körkort annars hade jag kunnat övningsköra med henne och det hade varit perfekt för hon har desto mer tid över än vad pappa har.
Helt enkelt så kanske man ska ta sig i kragen när det gäller körkortet! =) Vill så gärna ha det!

Ikväll, lördag kl är snart halv sju och man väntar på middag. Men sen då? Jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra faktiskt. J skulle ut visade det sig, men jag har faktiskt en vän jag troligen sluter upp med. Haha våran tajming är alltid bäst eller hur C!? ;) Vi hittar aldrig tider vi kan vara med varandra, och samma i detta fall men det kanske löser sig iallafall =P Hoppas!!
Annars blir det en hederlig hemma kväll med familjen, toppen.. Nää inte direkt. Ibland är det skönt men nu vet jag inte riktigt, tycker jag varit med dom tillräckligt, haha elakt jag vet men vad gör man inte. Men är man med dom för mycket så ledsnar man faktiskt. Tro det eller ej!


This will be all over soon...

Kommentarer
Postat av: Jennie

men följ med ut med mig då??=)

2007-01-13 @ 19:10:10
Postat av: Angelique

Jag är jäkligt sugen på det faktiskt! :P Men har typ 100 kr :D hahaha!

2007-01-13 @ 19:45:43
Postat av: Sarah

Ange, du och jag aså. Inga körkort :P hahaah
men hallå! Jag tror min bloggsida är lite synsk, nästan alla "dagens visdomar" stämmer! hahahaha

Postat av: Akhila

Ta de lungt gumman! Du kommer att ta det där körkortet!! Jag lovar...
Och svar från min sida så äter jag inte godis det är onyttigt hahha ;)
Pussar!

2007-01-14 @ 12:01:40
Postat av: Angelique

Sarah: haha jaa jag tror också det alltså :P klockrent eller nått :D

Acke: Jaa jag vet, men känns så dumt nu när man inte har :P haha! ELLER hur att du inte äter godis :D Försök intala mig något annat ;)

2007-01-14 @ 12:57:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback