Otur?

Trodde det inte kunde drabba mig mer faktiskt. Jag trodde att det inte kunde bli värre än vad det redan är, men där hade jag så fel. Men jag visste någonstans innerstinne att det inte var över med min självklara otur som drabbat mig nu inom kort tid. Känns så konstigt är det bara jag som har så mycket otur på samma gång? Jag tror jag fick alls otur just nu. Vänder det snart? Hoppas det, kommer gå upp i atomer annars, orkar inte med mer.
Jag hoppas och håller tummarna för dig att allt ska gå bra och att du slipper ha ont mer, jag önskade att jag bara fick vara där och stötta dig, förstår inte varför jag inte fick sitta vid din sida trots att jag ändå var där? Känns inte särskilt bra. Blev ledsen och rädd att höra dig säga sådär, vad ska jag tro nu? Du var vid min sida trots att jag sa att du inte fick men ändå var du där, varför får inte jag? Jag struntar i allt om jag är ensam där jag vill bara finnas där för dig. Nu vet jag iallafall att det blir operation.
Jag struntar i vad du säger jag tänker vara där, men om du verkligen inte vill ha mig där så går jag. Jag gör allt för att du ska må bra!

Jag älskar dig och det vet du...

Kommentarer
Postat av: Maria

Vet inte vad som har hänt men jag hoppas att operatioen går bra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback