Lördag.

Idag köptes blommor till Thomas begravning som är på torsdag. Det kommer bli jätte tungt. Vet inte alls hur jag kommer klara det eftersom jag aldrig varit på begravning men det visar sig då. Känns jätte konstigt allting, jag tror fortfarande inte att det är sant. Men det lär jag väl få bekräftat på torsdag. Jag kommer inte praktisera alls på torsdag som tur var så var det okej att jag inte dyker upp, hon förstog kan man säga.
Jag har tänkt mycket på döden de här dagarna, fast jag har ju inte kunnat tänka mig in i något direkt så det har varit mest tomma tankar ändå.
Något som låter jätte konstigt men som är sant, är att min pappa har varit död. Han drunknade när han var liten men som tur var fick dom igång hjärtat och allting men han har varit död. Inte många som tror på mig när jag berättar det så jag förväntar mig inte direkt att någon ska göra det men allt är sant. Vi har tidnings urklipp här hemma om hela alltet. Men det som är ännu mer konstigt med det hela är att han har dykning som hobby. Han är instruktör och har hållit på med det sen 1988, alltså sen året jag föddes. Jag skulle aldrig göra det med tanke på vad som hänt när man var mindre, men han kanske blev avskräckt just med tanke på det eller något.

Nej jag ska gå och kolla på vänner, och sluta skriva om mer deprimerande saker för det ska ni slippa =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback