Då var det bara 8 dagar kvar.

Varför har man nedräkning för egentligen? Okej jag fyller år om 8 dagar men ändå, så viktigt är det inte. Inte så att alla bara måste gratta mig för att jag ska känna mig som en bättre människa för att alla kom ihåg, knappast. Oftast är det ju inte så att folk kommer ihåg utan att man vågar inget annat att påminna om det för att man är rädd för att bli bortglömd. Lite så är det nog innerst inne hos mig iallafall. Kul om dom närmaste kommer ihåg, känns viktigast. Det är inte lika speciellt att fylla år numera som när det var förr, det märks. Nog om detta.
Återigen en slapp dag i skolan, sköönt! Bra med mjukstart i skolan. Speciellt nu när man börjar bli sjuk. Inge vidare att bli det nu så här till starten men det hör väl till antar jag. Men det känns ju värdelöst att man ska behöva bli sjuk direkt i början. Idag i skolan så var det först handboll på morgonen, eller jaa fys... Mycket löpning, men det var otroligt nog ganska kul och jag blev inte sååå trött som jag trodde. Kanske för jag tycket att det var roligt? Övar gärna mer på det där med löptekniken, kan man dra mycket nytta av senare och nu. Efter en också rolig minihandbolls turnering med endast två lag så var man helt klart piggare än när man steg upp runt 6 på morgonen. Då visste man att det var bara arbetet med projektet som var kvar för dagen. Skönt och bra för min och Jennys del som inte gjort nånting iprincip! Vi kom igång och har gjort lite iallafall.
Vi har projektarbete om Absolut Vodka om hur just dom blivit så stora i världen. Och jag har alltid gillat deras "reklamer" kan man säga. J hade tidigare massa såna affischer i sitt gamla rum och jag älskade dom! Här är två av dom som finns.

       

Dom har ju självklart massor, men lite smakprov kan ni allt få =)
Nu kommer jag inte på så mycket att skriva mer än att jag har träning idag och är inte alls taggad med tanke på att jag håller på att bli sjuk. Har min första praktikdag imorgon också i konferensen =) Ska bli spännande. Och min sälen resa höll på att bli inställd! Galet.. Men det ordnade sig får åka upp iallafall, trots snöbristen. Tänk om jag blivit hemma en månad istället som det var planerat att jag skulle vara där med Cämill.

Jag ger dig min morgon...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback