Alltid.

Måste inleda detta inlägg med att gratulera Emilia till att hon klarade uppkörningen idag! Stoort grattis =)
Idag måndag. Jag börjar ju inte dagen särskilt bra, sovmorgon.. Orkade verkligen inte gå på religionen inte med tanke på igår kväll. Men sen fick jag allt pallra mig iväg till skolan, hostig och snorig men vad ska man göra. Det var skönt att få träffa, N, C & E igen. Länge sen nu. Och N är sjukt brun, usch och fy på henne. Tack vare henne så MÅSTE jag sola solarium imorgon och vägrar vänta en dag extra, haha! Inte för att det lär vara såå mycket bättre eller ens i närheten av henne men det känns bra för mig. Tänkte annars ta det på torsdag eller så men kom på att jag har ingen aning om när jag slutar från praktiken verkligen ingen aning. Så jag tar det imorgon.
För övrigt så fick man veta att man har skoldm i handboll imorgon, i täby. Ååh va roligt. Nej inte direkt. Hade ju planerat att jobba undan en del i skolan imorgon, men har inte fått svar på hur många spelare dom är så jag åker med för jag antar att dom inte är överdrivet många. Suck. Täby det är långt bort. Men men inget att göra åt, får glädjas åt att träningen ställdes in idag istället, och det är jag otroligt glad för! Så skönt med tanke på att jag är och har varit så himla trött sen när jag kom hem från skolan. Usch och blä.
Jag är såå down nu känner jag, vill inget annat än att det ska vara du och jag, lyckligt tillsammans en längre framtid. Det är bara dig jag vill ha, men vill du att jag ska gå så gör jag det, men du ska veta att jag gör allt för dig och ger dig den tiden du behöver. Det är de minsta jag kan ge tillbaka till dig känner jag. Med dig är jag hel. Du och jag passar ihop, jag vet ingen som kan ta din plats i mitt hjärta. Du kommer finnas där fastän du inte finns vid min sida, så länge jag vill och behöver dessvärre tror jag inte att jag har så mycket makt över hur länge du kommer finnas där. Just nu är du mitt allt och den enda som jag känner kan stötta mig till 100%. Så snälla gör det.


More than a feeling...


Kommentarer
Postat av: Emelie

Usch, jag måste också sola. haha

Postat av: Emelie igen

Kul att jag skrev fel blogg. :P

2007-01-16 @ 06:43:43
Postat av: Angelique

Haha :D Sånt som händer :P Aa sola är såå skönt :)

2007-01-16 @ 09:05:03
Postat av: Emilia

Tack för gratulationen :)

2007-01-16 @ 11:55:31
URL: http://emiliafashion.blogg.se
Postat av: Angelique

Det var så lite så :D Du kör riktigt bra må jag säga :D

2007-01-16 @ 17:16:22
Postat av: Alexandra!

Men hallå där? Vem är det som inte står vid din sida?

2007-01-17 @ 13:30:22
URL: http://threelobe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback