trött, kan man säga.

Jag ska gå och lägga mig väldigt snart. Sömn och mat för mig har blivit något väldigt överreklamerat har jag märkt, tar det förgivet och glömmer bort helt enkelt. Det är inte lätt när det är svårt, men det är lätt när det går. Som jag brukar säga.
Läste bakom ett mjölkpaket idag att man ska skämma bort sig med mycket sömn och det är något jag var bra på förut, varför inte nu? Nu när man ändå är arbetslös (gaaah jag gråter nästan av att ens behöva skriva det...) bör man ju kunna sova hela dagarna och pigg och glad kexchoklad gå på träningarna, icke. Jag vet inte vart min tid försvinner. Med vänner är min teori dock. Gillar det i och för sig så jag ska inte klaga, men pengar är aldrig fel.
Tror inte jag har gått och lagt mig så här tidigt på evigheter, joo okej då i Finland men då hade man en tid att passa på morgonen. Det har jag imorgon så kanske därför behöver jag denna sömn mer än någonsin nu.
Ska nämligen in till stora staden med Akhila, som ska göra sig ett nytt försök att hitta skor, och jag har inga pengar. BLÄ!
Trallalalaa, fixa ett joooobb, slöhög!

Joo tack jag vet, måste verkligen helt ärligt ta tag i det där för det här håller inte någonstans. Känner mig riktigt värdelös för att jag inte har ett jobb. Min down period kanske beror på det? Kan vara.
Det var sen träning idag och jag mådde piss när vi höll på att köra intervallerna (fy fan hatar det) så var tvungen att kliva av, gick på handbollen sedan istället, som för min del var tur att den var suuuuuper lugn annars hade min middag inte hållit sig där den bör vara. Skönt. Gymmade iallafall så det var ju bra. =)
Imorgon är det DM match, kvartsfinal är det nog till och med vill jag tro? Möter GT/76. Den går sent och det gillar inte jag. Men uttagen blev jag, som ensam vänsterkant med lite uppbackning (kaaan behövas helt klart)
Kul att få spela tycker jag. =) Fast suget är inte där än, när kommer det då?
Nej jag måste faktiskt ta och ge upp här, snart lockar tangentbordet alldeles för mycket att lägga sig på så bäst jag kilar vidare.

det kan ta slut imorgon eller hålla på föralltid...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback