jaså.

Jag har en jätte konstig magkänsla, jag vet inte vad det är riktigt. Jag vet att jag vill tillbaka till ayia napa iallafall. Ge mig ayia napa! Det var så härligt där. Lite avis på Maria mfl som åkte dit idag, fast jag ska ju inte säga så mycket som faktiskt fick vara borta i två veckor. Bäst bäst.
Men det är något som känns jätte konstigt. Kan verkligen inte sätta fingret på vad det är. Om jag kommer på så vore det ju toppen.
Måste säga att hittills år 2007 har varit mitt absolut bästa, har fått uppleva så sjukt mycket på både gott och ont. Och massor man har att lära av. Bästa resorna har jag fått vara med om iallafall, Sälen en månad och Ayia napa två härliga veckor. Hoppas bara att år 2007 fortsätter i den här takten, gärna åt det braiga hållet såklart, fast man lär sig mycket av motgångar också men det är ju inge vidare roligt.
Igår tog jag och Sarah en kortare promenad än vad vi brukar, hon har ju ett jobb att sköta. När vi kommit halvvägs så plockar vi upp Victor som tar med sig sin söta hund Casper på en promenad, vi följer Sarah hem eftersom att klockan hann ikapp oss och sedan gick jag och Victor tillbaka till honom. Så det blev en långpromenad för mig iallafall, men jag klagar inte DET BEHÖVS. Haha.
Väl hemma hos Victor så bestämmer vi oss för att se filmen Click som jag inte sett pinsamt nog, bra film det där faktiskt. Och tiden gick snabbt som vanligt och vi kollar på några kassa filmer som går mitt i nätterna och sedan runt, haha otroligt nog, 6 tiden på morgonen bestämmer jag mig för att kila hemåt. Mamma smsar och undrar vart sjutton jag tagit vägen, då var hon och pappa påväg till jobbet liksom. Jaja jag kan inte rå för att jag har "sommarlov" =)
Väl hemma kunde jag inte sova förens vid 8 för att jag hostade så mycket men kunde tillslut somna, gaah så skönt min säng! Haha. =)
Ska snart träffa Cissi också det kommer bli roligt som vanligt, jag blir så sjukt rastlös när jag är hemma! Uscha. Men jag kan inte göra några större utflykter ikväll dessvärre eftersom vi har träningsläger hela helgen med start kl 10 imorgon. Buhu. Men men. Hårda tag på en gång. =)

the way i are...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback