ehm.

Jaa jag kom inte på någon bra rubrik faktiskt. Fast det är ungefär sådär jag känner mig just nu. Är trött, min hostmedicin gör att jag blir trött och en av dom andra medicinerna gör att jag får hjärtklappning och den tredje förhoppningsvis gör att jag blir frisk? Äsch skämt och sido, klart alla gör mig bättre dock med olika biverkningar såklart.
Idag har jag inte gjort många knop, inte ens sminkat mig ännu usch va seg jag är. Jag har inte haft någon anledning till det än i och för sig. Men ska väl göra det när jag är klar med detta inlägg. Bör väl städa mitt rum dessutom men det får nog bli projekt-söndag tror jag. Laddar extremt inför Midnattsloppet ikväll, helt klart otaggad. Men ska iallafall få träffa Sarah ikväll. Länge sedan sist nu, hoppas vi hamnar i samma grupp på Midnattsloppet. =) Tåg in till söder strax efter kl 19 och sedan är man väl hemma vid 2 om man har tur. När man kommer hem kommer man vara trött och hur frusen som helst. Säkert hungrig också.
Sarah och jag snackade om att köra en krogrunda efter vi var klara där men det blir nog inte så, delvis för att jag inte får dricka något och delvis för att man inte kommer palla det. Okej vi står bara där och säger åt folk att inte gå över vägen där dom springer och sådant men det är jobbigt i längden.
Men jag längtar tills nästa helg, då är det Finland med laget som gäller, kommer bli jätte kul! Länge sedan jag var i Finland nu, förra sommaren tror jag det var eller något, hälsade på släkten uppe i Vaasa.
Den här dagen känns otroligt seg, man bara går och väntar typ. Fast sådana dagar behöver väl jag också som mest av allt älskar att ha saker att göra helst hela tiden.
Därför så tänkte jag nu gå och sminka mig så jag börjar någonstans iallafall.



   

Mer än så här har jag inte hittills fått. (Foto: Fetto Robin)



girls like cars and money...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback