En av många dar.

Men egentligen inte vilken dag som helst, utan fredag! Och min kära fars födelsedag, Grattis pappa! =)
Idag har det inte varit särskilt roligt på praktiken.. Halv stressigt och man vet inte riktigt vad man håller på med, lyssnar på den ena andra skriker om att det är fel.. Jaa till slut slog jag nog allt knut på mig själv tror jag. Men men, sådana dagar finns också, man kan inte bara ha roligt utan man måste ha tråkigt ibland för att veta när man har roligt! Eller nått sånt.
I helgen blir det lugnt tror jag, om jag inte följer med på hydets crew fest imorgon, får se, så tråkigt när jag inte har några "kompisar" som är där med mig =P Kanske blir där en stund iaf! Egentligen skulle jag ha haft sm steg 1 nu i helgen, men blev tyvärr inte uttagen av någon anledning, ni får inte tro att jag har höga tankar om mig själv för det har jag verkligen inte, utan vi blev nästintill lovade sm från förra året och lite i den stilen plus att det är yngre så man hade ju hoppats åtminstone steg 1 kunde man väl får vara med.. Men icke!
Jag tar det faktiskt, en av många helger man är ledig (jag kan nog räkna dom med bara händerna) så det känns helt otroligt!
Men så jääävla skönt!!

Ha en fortsatt trevlig och fin fredag! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback