Tur, tur, otur..

Japp idag har man varit duktig (eller har man verkligen det?) var inne i stora staden med min lillebror faktiskt, skulle kolla hur jeansen och jackan jag hittat satt för jag hann inte prova de när jag var där förra veckan =) Allt satt perfekt, i mina ögon iaf! haha, det var hemskt.. Jag som MÅSTE spara pengar och inte spendera.. Gaaah! Men men jeansen hade jag iaf råd att köpa. Kostade 799, men jag hittade en pytteliten fläck så jag fick 10% billigare, jag blev genast mycket gladare eftersom dom nu kostade 719kr, vilket kap va? ;) Det blev ett par mörka Wrangler, letat efter dom faktiskt men utan resultat så jag tyckte att det inte var mer än rätt att jag köpte dom.
Jackan dåra, jaa usch jaa.. Den SKA jag ha! haha.. Men då köper jag den ifrån zoovillage.com istället, lite billigare, man är ju inte dum heller. Men nu vet jag iaf storleken jag ska ha så då är det lugnt! =) Måste bara övertala min kära mor att få låna lite pengar så jag kan köpa den så snart som möjligt!
Jag trodde helt klart att jag skulle bli dyngsur eftersom det har regnat heeela eviga dagen, men vi hade sån tur att det blev t.o.m lite sol när vi var inne och kollade, jippie! Sen duggade det bara jätte lite men när vi kom till centralen och skulle ta tåget hem, då öppnade sig himlen och det bara öste ner! haha, snacka om tuur!
Så när vi kliver på bussen påväg hemåt och ska plinga för att kliva av, men då stannar inte bussen!! åååh.. Så vi fick gå en 10min promenix hemåt, tur att man inte ville annat än hem just då?! haha.. närå och även då var det iprincip uppehåll =) Tur i oturen helt enkelt!

Jag är iaf nöjd med mitt köp av jeansen =)

Vem bryr sig om ett par trasiga skor när man är gammal och trött..?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback