Första dagen på lovet då

Hur skönt som helst. Men ändå så känns det inte som lov, utan att man bara är hemma för att man är sjuk eller nått, inte för att jag är det men ändå. Och så vet iaf jag att jag inte kommer göra något vettigt åt det här lovet och sen poff så är det tillbaka i skolan igen som vanligt och man bara önskar att man gjort något vettigt åt lovet! Som vanligt. Känns så trist med en veckas lov, känns inte som att man hinner göra något! Men det är ju bara runt 7 veckor kvar innan jullov =) Så man ska se det positivt iaf!
Usch nu fick jag en sån där konstig känsla när det är så nära jul som det egentligen är.. Julklappar, pynt, snö, inga pengar osv osv osv. Det är faktiskt snart som allt det där kommer! Och jag som ska försöka köpa julklapparna så snart som möjligt! Det kommer bli som vanligt att man står där i sista stund och trängs med alla i hela sthlm och får knappt något gjort och irritationen kommer sakta men säkert under den dagen så förvånar det mig inte om jag inte får tag i allt jag skulle behöva så man måste åka iväg en gång till.. Nää usch! Längtar inte tills dess...
Så är det götebort om 4 dagar! Jippie =) Det längtar jag verkligen till. Ska bli jätte kul! Åker fredag förmiddag och kommer hem lördag eftermiddag, allt betalt ååh va härligt! Jag älskar göteborg. Synd bara att jag och jimmy missar Halloweenfesten där på fredag, snacka om typiskt =( Vi som sett fram emot det! Men men sånt som händer!
Jag ska ta Havrixsprutan idag också kl 16.00, spruta nr 2 så efter den kommer jag inte behöva ta på 20år =P Haha sköönt! Tog den förra året innan jag åkte till Egypten för att slippa gulsot och så skulle man ta den ca ett år senare så ska man inte behöva ta den på 20 år. Det tycker jag låter alldeles utmärkt. =)

Long before rock´n´roll..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback