Tungt

Idag är jag som sagt sjuk.. Vilket inte alls är så där jätte toppen. Klart det är huur skönt som helst att bara gå hemma och glassa vem vill inte det? Men hur skönt är det att inte kunna sova pga att man hostar eller må dåligt, knappt kunna äta för man inte är sugen eller för att man har så ont i halsen. Jaa då är det inte lika glamoröst längre faktiskt. Så när man försöker vila jaa men då dunkar ju huvudet nå sjukt mycket att man inte vet vart man ska ta vägen. Så hur skoj är det då att vara hemma?

Har tittat på tv rätt mycket, (hmm undrar varför?) brukar inte hinna med det annars men det är rätt skoj att kika. =) Såg på trälen, bonde söker fru (ett program jag diggar stenhårt faktiskt) sen efter det var det att bänka sig ordentligt för då var det Lost.. Hatar att det går en gång i veckan tar såå lång tid innan man får se nästa program, men det är ju för bra =)
Härligt med dubbla Osbournes, älskar den serien! Dom gör så mycket sjuka saker.. Nu har det börjat! =D Tjohoo! Lite glädje trots sjukdom!
Sailor, jag håller tummarna för ditt kära spel också! =)

Du hade din chans, men det är över nu..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback