Tråkig höst.

Trött på det här vädret, verkligen. Jag vill ha snö och lite ljus! Det är första december på fredag, alltså om två dagar knappt och vi har ingen snö! Det är sjukt. Så jag ska öppna mina kalendrar och titta och och inte veta om man får nån snö på julafton, dock är det då 23 dagar tills dess och det brukar lösa sig =) Har varit med om en gång att vi inte hade snö som jag minns iaf. Det var några år sedan.
Ska fira hos min farmor i sundsvall och där är det alltid snö =) Älskar att fira där uppe, allt är så mycket mer jul där! Mer folk som är med och äter, öppnar julklappar i tur och ordning, julpyntet, julgranen om inte annat (den är av plast till all fasa men bara för att det är hos farmor är det ok) Min farbrors alla djur som alltid är där (3st, två katter och en hund som tror han är en katt....) Och snön sen! Jösses, det är ju såååå fint. Men jag är helt enkelt såld i att fira jul där =) Julaftonsmorgon att glida ner i klädd mjukis kläder och tofflor och ha öppnat en present som mamma och pappa lägger utanför dörren till mitt sovrum (vi har inga julstrumpor där som här hemma =P) Och äta världens brak-frukost som min söta lilla farmor ordnat och så blir man alltid lika välkomnad att man ÄNTLIGEN har vaknat av djuren, liksom farmor och alla andra som redan stigit upp. Ååh julafton hos farmor och min plast farfar är BÄST! =)

Puuh. Jag var på galet dåligt humör idag, hela dagen. Men blev såå mycket bättre när jag fick mig själv att tänka på våran julafton där. Vill ha julafton nu! Tycker synd om Maria som troligen ska behöva fira sin älskade 18års dag på självaste julafton! Men krogbesök hinner du ju allt med innan =) Tror du kommer få en fin födelsedag trots allt!
Idag har det ju varit praktik. Fick göra massa annat än jag gjort förut, bara för dom tycker att jag ska få vara i restaurangen mer och inte bara undan gömd i köket. Snällt. När det är ca 11 fjuttiga dagar kvar där. Pfft. Jag har varit där sen i september och nu kom dom på det, grattis. Trots mina påminnelser! Jaja, det var iaf inget roligt. Fick bara massa skit och annat onödigt. Inte av mina "handledare" utan en extra arbetare som varit där tidigare. Han ha vissa saker jag inte tål och heller inte säger här, för jaa jag tar väl det lite hårt, men det är helt enkelt FEL vecka. Allt har gått piss idag, vaknade och då var det verkligen så att "då var den dagen förstörd" suck. Smärta.
Vill inte veta hur det går på träningen ikväll faktiskt =/ Troligen inge vidare!
En sak som är positivt, längtar massa till att få jobba på globen, han den ansvarige ringde idag. Hur trevlig som helst och prata på som tusan =) Känner mig trygg. Bra betalt också. Toppen!

Så givetvis så blev detta inlägg längre än vad jag förväntat mig men jaja. Nog om detta nu ska jag på träning.

Jag var bara inte gjord för dessa dar, och dessa dar är inte gjorda för mig...

Kommentarer
Postat av: Maria

Jo det suger ganska mycket faktiskt hehe.
Men mamma tar mig på restaurang och klassen på krogen så jag klarar mig! Och sen får man syskon oxå :) Så livet kanske inte är så illa som man ibland försöker intala sig hehe

Hopas det gick bra på träningen!

Postat av: Angelique

Jaa precis =) det är inte dåligt alls! kul att fylla 18 iaf! =)
Absolut, det gick bara bra!

2006-11-30 @ 21:51:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback