Snön är borta liksom lovet.

Då har den fina vita snön regnat bort helt, usch så grått och tråkigt allt blir när inte snön lyser upp i höst mörkret. Så är lovet över också, kul med bar prov imorgon känner mig sååå omotiverad till det, eller egentligen det mesta just nu =/ Fy, hatar att känna så här. Man känner sig så dålig att man drar ner alla andra med sitt härliga "hösthumör". Nää så hoppas att snön kommer tillbaka snart! Skulle vara skönt, men då klagar man väl över kylan och snöstorm, aldrig är man riktigt nöjd. Gräset är alltid grönare på andra sidan.
Jag är en HA-person, ska alltid ha saker. Och när jag fått det så blir det som att jaja nu har jag det här nu måste jag ha något mer. Jag vill inte vara sådan!
Börjar bli sjuk också.. Haft lite halv ont i halsen och börjar hosta lite smått också, usch har absolut inte tid med att bli sjuk till på köpet!
Nej nu ska jag bli lite mer positiv har blivit allt för negativ den senaste tiden. Ska iaf försöka bli mer positiv =) Gör mitt bästa!
Idag har jag pluggat till provet imorgon hoppas jag kommer lyckas iaf. Sen kom J över en timme drygt också skönt med lite sällskap denna tomma söndag. Han ska hjälpa pappa imorgon och sätta upp mina lampor i mitt rum, eller iaf hoppas jag att det blir imorgon är så trött på mina gamla! Det skulle pigga upp med lite nytt faktiskt =)
Gårdagen var rolig trots allt. Min fd granne Zarah kom och ringde på dörrn igårkväll just när jag tänkt att kika in hos grannen som hade halloweenfest, snacka om tajmat. Jag har känt dom i hela mitt liv, så flyttade Zarah + familj till linköping så dom var upp och hälsade på. Zarah hade varit i sthlm hela veckan eftersom hon också har haft lov den här veckan så tillbringade hon den här. Men jag trodde inte hon skulle följa med på festen så jag kände inte för att lägga ner tid på att klä ut mig och följa med från början utan komma in när jag hade tråkigt. Sen hamnade jag där resten av kvällen, haha! Bra jobbat, gick t.o.m efter mina föräldrar, dock inte långt efter men iaf! Gick väl runt halv 3 därifrån =)
Sen gick man och la sig vid kvart i 5, inte helt lyckat kanske =D Men men sånt som händer..

Nu ska jag väl gå och försöka mig på att plugga lite till inför provet imorgon, jippie!

Frosten biter kvar, nu när min framtid ter sig ljus..

Kommentarer
Postat av: Maria

det är det värsta med hösten. man blir så trött, kall och negativ. men under december brukar det bli bättre :)

Postat av: Angelique

Jaa så fort snön kommer och man slipper se dom tråkiga löven så är det bra, inte så konstigt kanske att du gillar december lite extra eftersom du fyller år då :) Men december blir bättre det håller jag med om! ;)

2006-11-06 @ 15:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback