Segt.

Idag så började man skolan 08.30 och slutade 09.00, lagom nödvändigt. I och för sig så hade vi en lektion kl 10.00 också men skulle vara hos tandläkaren i södertälje kl 10.20 så jag missade den. Det gick smidigt och bra sen gick jag runt där i södertälje och letade lite julklappar, men inget hittade jag, fan! Så då bar det av till min kära mor som jobbar i centrum, lunchade med henne och visade henne klänningen jag hittat till min bal i vår. Och båda blev förälskade i den, dock inte prislappen. 1999kr! Heeelt galet. Trodde att den kunde kosta en del men inte så sjukt mycket. Det var den balklänningen det. Aja, bara att leta vidare precis som med allt annat.
Har heller inte fått svar från Eventgrejen på globen, man vill ju ha svar snart =/ Måste ha pengar verkligen!
Vet inte om jag nämde att min bror följde med och kollade på matchen igår? Har jag det så är det värt att nämnas igen eftersom han bokstavligen hatar handboll. Så målet fick han se åtminstone, toppen! =)
Köpte även en bok när jag var med mamma också, djävulen bär prada. Jag som älskar böcker, eller? Nää inte direkt hyper förtjust kanske men det duger, ska lämna in recension på den snart så lika bäst att börja läsa =)
Skönt att det inte är någon träning idag, dom ska möta Arboga kl 19.00 istället! Heja Tumba!
Och imorgon ska jag spela skol-dm, hmm undrar hur detta ska gå egentligen =D Har iaf ett lag vilket är positivt, fick just veta att vi har en målvakt! Yees! =) Skönt att det är hemma på idrottshuset iaf. Grabbarna har sin första match kl 08.00, hahaha rätt åt dom! Och våran går 10.00, skööööönt =D Sovmorgon för vi behöver inte komma ner och glo på dom =) hihii!

Nää nu ger jag upp, börjar bli ett otroligt långt inlägg nu!

Dancing in the moonlight...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback