Såå trött..

Jag orkar typ inte ens blogga något.. Så sjukt trött.. Arseltrött! Man har inte direkt som vana att gå upp tidigt trots att man gör det 3 ggr i veckan men det verkar inte hjälpa =) Ska snart åka på träning också.. Jösses hur ska detta gå? Kommer jag somna? Har dubbla träningar dessutom. Oj oj oj.. Jag har inte tron på mig själv och min trötthet för detta =)
Jag lyckades till och med med en powernap tror jag, för plötsligt kom pappa in i mitt rum och sa att maten var klar och jag som legat och väntat på that 70´s show så hade det redan börjat. Haha måste ha somnat alltså! =P Kanske hjälper mig lite på traven under mina kommande träningar? Hoppas!

Hoppas att mitt lilla hjärta hittade några skor tidigare idag, trots att jag tycker det var orättvist att inte ta med mig! Vill också gå runt och kika! hehe, kanske bäst att jag inte gjorde det, billigast för mig =D haha!

Sailormoon som jag sa tidigare så jag är otroligt glad att ha en vän som dig =) Kul att vi har blivit så bra kompisar på ändå så kort tid!

Med bussen från stan..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback