Måndag.

Hade prov i barteknik idag, om Rom, Cognac & Whisky och samt lite övrig information. Det var jobbigt, man blandade ihop alla olika sorter så satt man där med massa olika namn i huvudet och frågade sig själv "hmm undrar om det var cognac eller whisky som det var" så jag vet inte alls hur det gick faktiskt, svarade på det mesta iaf, hoppade några frågor som jag totalt glömt fast det ändå fanns där inne nånstans i huvudet.
Precis som det står här på min blogg "Minnet är som fiskenätet: Något fastnar, och något går bara igenom." Exakt så var det med det här provet.
Har lyckats vara mer duktig faktiskt, skulle skriva en recension om en bok på lektionen idag men kände att det var trevligare att sitta och prata så jag gjorde det hemma istället, fast jag hade två recensioner som jag skulle skriva det var om en bok som hette "Var det bra så?" och sen "Populärmusik från Vittula" så nu får jag se om det blir Jenny S om Emilia tar med sig boken så småningom =) När man läst den så är man färdig, gu va skönt! Men tre böcker varför? Räcker det inte med en =/ Jaja, har iaf avklarat två vilket är bra!
Så har man vinprov nästa måndag, usch känns som att nu är det jobbigt allt på samma gång fast det inte alls är så!
Imorgon kanske jag ska in till stan och köpa min efterlängtade jacka! Hoppas hoppas! Ska bara fråga lilla Sailormoon om han har lust att följa med =) Så trist att åka själv. Är skyldig honom 5kr också för vadet jag lyckades förlora, moget!
Får pigga upp mig själv med ett eget citat om mössor som jag sa till Foppa igår "En vinter utan mössa är som en julafton utan snö"
Så vad tycks? Jag tyckte den var lite fyndig iaf =D 
Nope nu ska jag på träning, buuu vill inte men bit ihop bara!

Andas genom mig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback