Jippie!

Så har vi kommit till denna underbara/mindre bra tisdagen.. Kan ta de negativa först så avslutar man glatt och det gillar vi, eller iaf jag.
Sååå jobbigt att gå upp 06.10 imorse trodde det inte var riktigt sant, skönt dock att J just gått upp så man blev lite gladare än om man skulle klivit upp själv. Handboll så här direkt på morgonen är både negativt och positivt, negativt är morgonen och positivt att man kommer igång och är pigg resten av dagen (nästan iaf)
Men det som kändes mer negativt imorse var att jag blivit mer sjuk! Hostar och har mer ont i halsen.. Buuuu! Verkligen inte bra. Tvingad som man var så blev det att pallra sig upp och masa sig iväg. Usch vad jag kände för att sova! Väl där visade det sig att Tvärn som tvingat dit mig inte ens var där?! Vad an detta!! Lagom glad man blev.. Men Jag som i sin tur tvingat ditt tjockis Robin kom i tid som tur var, annars hade det varit en väldigt negativ jag idag! Vilket jag kanske var men ändå, det hör inte hit!
Sen så hade man efter handbollsprofilen som slutade halv 10 håltimme till 12.10 (trodde jag ja) så jag åkte hem så jag var hemma till halv 11 och åt lunch och så 11.10 ringer Nathalie i smått panik och säger att vi ska vara där kl 11 för att göra massa uppgifter och att vi skulle sluta tidigare och massa saker på en gång så jag förstog inte riktigt men var tillbaka i skolan igen 11.45 snabb som man är! Väl i skolan skulle vi göra nån skit uppgift åt tvåorna till deras gastronomikväll, liksom inbjudan till alla lärare för det ska vara deras personal fest.
Då tänkte jag men hallå vi har massor av annat att göra och varför kan dom inte göra sina uppgifter själva? Men men vi var tvunga att göra dom iaf.. Suck alltså den där läraren blir man ju totalt knäpp på!
Och inte fick vi sluta tidigare heller, nää utan samma tid som alltid.. I vilket fall som helst gjorde det inte mig någonting eftersom jag skulle in till stan med 14.38 tåget så jag klarade ju mig trots allt. Men klart man blir lite grinig!
Va mycket negativt det blev, trist alltså =/ Det som är mer negativt är att jag var tvungen att hoppa träningen nu ikväll jag skulle inte fixa det plus att jag har lite feber så jag stog över och hoppas komma igen imorgon igen!
Har match på fredag och måste vara pigg och kry tills dess!

Nu över till de positiva sakerna! Weehoo!
Jag har köpt min efterlängtade jacka, tycker om den jätte mycket =) Och tack snälla Carro och Sailor som följde med, sen tack också Jessie som visade en NÅGOT snabbare väg dit =P Trevligt med massa sällis!
Så efter vi köpt jackan så var de rätt hungriga så då blev det gyllene måsen (Mc donald´s) och jag som inte äter det blev det en glass som vanligt, inte helt fel faktiskt =) Nu kan man köpa dvd:er också där om man köper en meny så då fick Carro O.C avsnitt 1-4 & 5-8 hon var glad för det iaf, tills Sailor så något olämpligt och hon var tyst nästan hela vägen hem.. Trist men men jag har iaf min jacka! =)
Efter vi varit i stan åkte jag upp till J som sen skulle ner till Tumba och ta nytt kort för körkortet för att han har bytt namn, så vi gjorde det och sen åkte vi hem till mig =) Jag åt lite middag och sen hjälpte jag pappa och honom och fixa upp mina nya lampor i mitt tak, det blev suuuper fint verkligen är jätte nöjd! Synd bara att man inte kan ha en dimmer (eller hur sjutton det stavas) Men är otroligt nöjd iaf!

Så den här dagen har varit rolig och händelserik trots allt, gillar inte tisdagar.. Sen träning, upp tidigt för praktiken och just det där, praktiken.. Usch har ångest varje vecka för den! Hatar det! =( Och jag har lyckats få feber nu också, inte någon hög men ändå, hostar och sånt, hoppas det inte blir värre tills imorgon.. Vågar inte stanna hemma från praktiken faktiskt =/

Aja onödigt långt inlägg! Ska nog vila snart alltså eller snarare gå och lägga mig så jag blir frisk!

I see a line of cars and thery´re all painted black...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback