Hoppas på snö.

Idag söndag, vad ska man säga? Söndag som söndag.. Idag har det varit handboll för hela slanten. Åkte hemifrån vid halv 12 och kom hem vid 17 tiden =) Kikade lite på d-laget, vilka sköningar dom leker med alla! Sen var det dam matchen mot hammarby som höll på att gå våran väg dock gjorde den ej det. Sen herrmatch såg iof bara första halvlek, var inge vidare bra spel alls tycker jag, dom torskade också så det var väl rätt som jag och mina föräldrar gjorde som åkte hem. Fick god middag och så åt J här också, han ska iof sova här med =) Har inte träffat honom sen i hmm jaa vad kom vi fram till nu i torsdags tror jag =/ Sånt som händer, allt för ofta när det gäller oss tyvärr.. Men det kanske är nyttigt för oss också.
Kom dessvärre på när jag stog i duschen att jag har vin prov imorgon! Helvetes jävla skit, sa jag ungefär då. Så jaa bör plugga men vet knappt vad det är prov på. Har inget större intresse heller för den delen, men hoppas på godkänt iaf.
Snöat har det gjort lite idag också när vi åkte hem från idrottshuset, då blev jag glad! Hoppas att jag vaknar imorgon bitti och att det är vitt ute. Det är lycka!
Ont i foten har man också. Hoppas det går över snart orkar inte ha det så mer =/ Bestämde mig också för att åka med till sm nästa helg i Arboga, det suger att sitta vid sidan av!

Nää lite vaniljsås och blåbärspaj på det här tycker jag! =D MUMS! Älskar blåbär!

In the future where will I be?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback