Götet imorgon!

Jomenvisst imorgon bär det av vettni. (Evigt tjatande om det där jävla göteborg) Jaaa jag vet, me like it! =) Jag HOPPAS verkligen vi hinner gå på avenyn och i nordstan, skulle vara så härligt. Dock inte för min plånbok eftersom jag har noll kr iprincip så skulle nog bli mest besviken eftersom jag alltid hittar något =/ Så egentligen, hoppas vi inte har någon som helst tid över till det! =D Fick lite pengar av mor och far faktiskt in case of liksom. Tack så mycket för det! =)
Idag så är det ju torsdag vilket innebär dubbelt av handbollsträningar, dam och junis. Och mellan dam träningen och junis träningen så fick vi tårta, bullar, mumsmums och saft jätte gott och man var lagom tung i magen när man gled ut på planen igen för att träna en timma till. Men det var det värt. Våran kära lagkapten fyllde nämligen år igår så hon hade med sig massa som vi fick ta del av. Tackar för det Jenny! =) Så det var en helt ok dag idag trots mensvärk och huvudvärk, sen viss tendens till att bli förkyld. Det gillar vi inte!
Tycker synd om lilla Sailormoon också.. Stackarn fick inte sitt efterlängtade need for speed spel idag heller! Så jag försöker muntra upp honom lite. Jag ska göra mitt bästa för att tiden ska gå fort för dig så att du vet det Sailor! =)
Och jag fick inte min lön idag HELLER... Åååh.. kommer aldrig kunna köpa min jacka =( Ville ju ha den i Göteborg, men icke.. Jag får vänta med det helt enkelt. Inget att göra åt..
Äsch får allt ta och börja ladda nu inför göteborg och fortsätta muntra upp Sailor! =) (Hoppas verkligen kladdkakan var god...)

You can take a picture of something you see..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback