Årsta - Tumba.

Så var matchen över. Jaa vet inte om det är så mycket att kommentera, vi vann med 27-17. Guuu va bra tänker ni, men det var bland dom sämre matcher vi gör som lag. Leder med 13-10 i halvtid vilket borde ha varit mer om vi varit tillräckligt taggade både framåt och bakåt, så då får man smaka på det också!
Andra halvlek blir bättre dock, men inte tillräckligt ändå, klart vi vinner med 10 bollar inget att säga om den saken men hade vi spelat som när vi lirade mot Skövde och Arboga hade vi säkert vunnit med 20 utan problem!
Kan absolut inte påstå att min insats var den bästa, snarare tvärtom, tappar i försvar, missar i anfall och bara är allmänt borta. Vet inte alls vad det är med mig faktiskt, inte likt mig att vara så off, speciellt inte nu när man äntligen får spela match! Gör förvisso 1 mål efter 4 "tappra" försök, suck.. Men vad att göra? Blev iaf mitt första mål för säsongen, yeey! Om jag inte är helt ute och cyklar. Med mina ynka antal matcher och matchtid kanske det är förståligt men samtidigt så känns det piss. Träna mera, upp med huvudet och kämpa mer så kanske man får mer matchtid också och blir bättre.

Nu ska jag äta blåbärspaj och vaniljsås som tröst.

Du vet att jag tycker om dig otroligt mycket..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback