Är det verkligen vi?

Känns så overkligt att det är VI som tar studenten iår.. Kan verkligen inte tro det =) Så himla roligt det ska bli! Mössprovningen gick bra, ska även ha en hoodtröja och massa annat som ingick i ett paket. Underbart! Hihii. Nu längtar jag. Tänk när det börjar bli sommar och varmt, förberedelserna hemma och gäster som kommer och ska fira att JAG ska ta studenten. Känner nästan känslan redan nu trots kylan!
Måste hitta en fin vit klänning jag ska ha! =) Och skor som passar som man ska hinna gå in något och inte för högklack så man pallar att stå på studentflaket. Jag är nog redan där med mina tankar om allt som rör sig runt studenten. Men ännu är det faktiskt en stund kvar.
Det ska bli roligt att få fira något så stort med sina nära och kära. =) Den enda nackdelen, eller kanske rent av fördelen med att våran studentskiva är så tidigt kanske är man faktiskt hinner få ihop lite pengar innan alla andras och när allt brakar lös. Smart jag är! =D Men jobbigt att det kan vara kallt då. Den 11 april ska vi ha våran =)
Oj vad jag sitter och drömmer mig bort just nu med allt som har med studenten att göra. Hihi, kanske ska komma tillbaka till verkligheten! =)

Innan klockan slår en sista gång, ska vi dansa hela natten lång...

Kommentarer
Postat av: Maria

Vi hade osså mössprovningen idag :) vilken storlek har du?
så ni har studentskivan då? vi har den 8e maj :P
gud vad jag kommer vara fattig i vår haha

Postat av: angelique

jag tog storlek 54, den var ganska lagom fast lite stor men så ska den ju vara =) läängtar verkligen! vilken storlek tog du? vaa va lyxigt sent ni har =O vart ska ni ha eran? vi fick ingen senare än 11 april för det fanns inte, vi ska ha på berzilii bar =)
aaa shit va pank jag kommer vara haha!

2006-11-16 @ 18:01:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback