Trött trött trött.

Trodde verkligen inte det var sant imorse när klockan ringde. Usch va trött jag var! Och man kan ju säga att det inte blivit bättre under dagen, trodde faktiskt att jag skulle somna på svenskan. Sjukt trött. Bör nog vila nån timme eller två. Trodde inte jag skulle vara så slut efter helgen trots allt. Gick och la mig runt 10 halv 11 igår kväll vilket är ovanligt tidigt för min del. Skönt dock.  Men inte hjälpte det inte. Hoppas det blir bättre ikväll, ska nog sova hos J. Har träning ikväll också, tror det bara är gym så det är lugnt. Men det känns lagom märkligt att träna så lite som jag just nu gör. Från 4 ggr i veckan till typ 1, pga handbolls em för damer. Sen när det är slut är det typ uppehåll. Shit kommer vara något otränad sen dock. Känner det redan nu iprincip.
Kanske har en viss inverkan att man alltid har något att göra (t ex skola och praktik och nu även handbolls em) och då blir man inge vidare pigg och känner att man rör mindre än vanligt på sig trots att man inte ha träning. Usch och fy på mig! Tycker att oavsett om man försöker sova så mycket som möjligt, vilar på eftermiddagarna osv. Så hjälper det inte ett dugg! Varför? Är det vädret eller? För jag är jämt och ständigt trött, mer eller mindre iaf. Det är galet och inte likt mig för fem öre.
Vill ha tillbaka mitt gamla jag =/ Orkar ingenting längre, skjuter upp skolarbete och gör resten bara till 50% bara för jag inte orkar längre. Var aldrig så här tidigare! Måste ta mig i kragen! Det här går inte.

Något som var roligt i dag i skolan iaf var att vi fick baka knäck! =) Gott blev det också, klart man smakar av sitt mästerverk. Dock mitt och Emelies men men, bra blev det =) Första gången jag gjorde knäck också så jag är hel nöjd.
Imorgon så ska vi i hotellklassen hjälpa restaurang och servisklassen att ha hand om julbordet i skolan. jag sa att jag inte orkade servera så jag tar endast med mig kockgrejerna. (Ännu mer att släpa på...) Har handboll imorgon bitti också till på köpet. Inge skoj att släpa runt massa kläder som väger ton direkt. Inte min hobby faktiskt om jag ska vara ärlig.
Nu börjar det här inlägget bli sjukt onödigt långt och snack om inget så jag lägger ner detta nu till senare eller imorgon när jag (förhoppningsvis!) är lite piggare. Tror dock inte det, men jag gör mitt bästa!

So tell me how it should be...


Kommentarer
Postat av: Maria

Inge kul att vara så trött!
Kanske får din vintervila när lovet kommer? :)

Postat av: Angelique

Jag hoppas innerligt på det :D

2006-12-15 @ 15:26:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback