Nyårsafton.

Motvilligt så är det nyårsafton. Finns inga tendenser till att det känns som det, spöregn tycker jag snarare liknar, påsk eller höstlov eller liknande.. Usch, det är hemskt väder alltså! Men party humöret är på topp! =) Längtar till ikväll ska bli jätte kul. Härliga vänner och pojkvän vad mer kan man begära? Mina senaste nyårsfiranden har ju inte varit direkt lyckade så jag har stora förhoppningar, kanske för stora? Hoppas inte det. Jag har ett problem bara, eller två kanske? Vilka skor ska jag ta och hur ska jag ha mitt hår? Typiska tjejsyndrom jag vet.. Men alltså jag är väl inte mer än mänsklig jag heller =) Får se hur jag gör med allt, blir nog jätte bra. Ingen kommer lägga märke till sånt senare iaf när alla är lite salongsberusade haha, älskar det uttrycket!
Så är Sailor påväg hem från Holland också, välkommen hem! =) Tur att du diggade min julklapp till dig, haha den var bäst!
Nää om man ska städa lite kanske =/ Det behövs, som alltid i mitt rum! Håkan på högvolym och sen gå och städa blir ju perfa!!

Gott nytt år...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Vi och våra tjejproblem. Haha.

2006-12-31 @ 13:06:12
Postat av: Angelique

Alltid :D haha!

2006-12-31 @ 14:14:30
Postat av: Maria

Hoppas ditt nyår blev bättre än mitt!

Postat av: Angelique

Jag läste om ditt i din blogg, stackare! :/ Jag hade jätte trevligt :)

2007-01-01 @ 18:06:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback