Dagen före första advent.

Igår blev det jätte fel med bloggen, vette sjutton vad som hände. Det var segt och det blev felmeddelanden osv. Så därav 3-4 "globen, horse show" inlägg.. Suck, försökte ta bort alla utom ett, men det gick inte eller joo det gick att ta bort men det laddade aldrig klart jaa helt enkelt var det knasigt. Men nu när man kollar vilka inlägg man har i bloggen så står där bara ett sånt inlägg men när man väl går in på själva bloggen utan att logga in så är där 3, 4 st.. Äsch hajar ingenting, det får vara som det där orkar inte bry mig.
Idag är det då lördag, 2 dec och dagen före första advent. Nu är det nära till jul, och ännu syns ingen kyla eller snö till. Trist. Det är så mörkt med höst, men högst upp i norr ser det ut som att vintern börjar infinna sig kul för dom. Bara den tar sig ner till Sundsvall runt julafton så är jag nöjd =)
Gårdagen var som sagt händelserik och runt tolv slaget ringer lilla sailor och tyckte absolut att jag skulle ta mig till dom och umgås lite, njaa var väl inte helt på det en annan dag kanske =) Gulligt iaf att höra av sig tycker jag! Sen ville han ha med mig på bio idag men jag är lite upptagen denna kväll för det dessvärre. Suck jag tajmar aldrig mina vänner. Cissi och jag är värst på det där! Haha det är nästan skrattretande! När hon kan så har jag nått för mig och tvärtom. Galet vad man kan missa varandra! Det är en happening varje gång vi ses. hehe, det är vänskap det!
Tid är något jag absolut har mest ont om "ont om tid finns det gott om" skulle min kära far sagt i detta nu. Så är man kluven på kvällen, vill ju åka till Stajn och träffa lagkamraterna och käka tacos innan d-lagsfesten (trots att det är dom jag träffar mest...) men måste veta lite mer hur J hade tänkt att göra, men lär inte få veta det förens en timme innan typ. Svårt som sagt med tid.
Hade hoppats på att åka och julhandla men kände verkligen inte för det idag, regn och rusk har inte stoppat mig tidigare men idag var det bara, no way! Får ta det i veckan när jag har så "jätte mycket tid över".. Hmm hur ska detta gå.

En dusch skulle sitta hur fint som helst nu =)

Would you tell me I was wrong..

Kommentarer
Postat av: En kille

Majs.

2006-12-02 @ 17:10:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback