Åland idag.

Jajamensan, körde två härliga timmar på praktiken idag då, dit skära grönsaker och sen hem. Lagom nödvändigt. Men så går det när man inte fick ledigt helt. Har nästan packat klart också gjorde det redan igår faktiskt, ska bara lägga i det sista. Synd bara att man känner att man håller på att bli sjuker =/ Förkyld! Har varken tid eller lust med det NU. Jaja, smällar man får ta. Ska bli roligt på åland, längtar tills avfärd vilket blir om hmm jaa ca 1 timme eller så =) För kl 12.00 ska alla sitta i bilarna och vara påväg. Och på den tiden ska jag ha hunnit; lägga i det sista i väskan och även dubbelkolla att jag har allt. Duscha och äta lunch av något slag hade jag tänkt mig. Vet inte om jag hinner det dessvärre =/ Men igår hann jag skriva nästan klart mitt tal som ska hållas i 5 min på måndag, städa (alltså dammsuga) mitt rum, äta lite och sen iväg till Hovet för första dagen på Dam-Em, sverige vann sin match för övrigt mot Ukraina med 21-18 om jag inte minns helt fel. Så jag BÖR hinna tycker man ju. =)
Alla julklappar är inhandlade också, skönt. Dock ska jag ordna en på båten till åland (säger inte till vem eller vad i misstankar om att personen ifråga läser detta) J´s hela julklapp är inte heller heeelt klar, men snart så. Slippa stressa iaf. Jag har noll aning faktiskt om vad jag kommer få, inte mycket tror jag inte, fyller faktiskt år i januari så det är dyrt att ha mig som barn, flickvän och dyl. =D Haha! Har hittat en julis till Sailor också, absolut inget märkvärdigt men den skulle vara så perfekt. Ska egentligen inte köpa till fler än familjen och J men jag kan inte låta bli alltså =)
Jaa nää det här har jag absolut INTE tid med, måste kila! Men kommer som sagt inte blogga under helgen eftersom jag befinner mig på en söt liten ö. Ha en trevlig helg!

Grattis Foppa också på 19årsdagen! =)

För det är så jag säger det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback