helg.

Det är sååå mycket att se fram emot att jag inte ens vet hälften känns det som. Varje månad framöver är det nånting! Är det inte fantastiskt? Och bara bra saker. Så jag hoppas att hålla hälsan i behåll så att man kan njuta till max. Nu närmast står en charterresa som ska bokas. Vi tänkte åka en vecka i juni. Allt för att vara lite sådär skönt snygga till midnattsrocken och för att få ladda upp batterierna efter ytterligare en säsong på wallmans. Perfekt avslutning och perfekt start på sommaren. Som blir lite kortare för mr V än för mig. Men det gör inget!
Jag kommer att hälsa på mycket i köpenhamn hoppas jag. Allt som kommas skall är ju bara så nice!
Om lite mer än 1 vecka är det åre med 50 wallmaniter som är partyglada och taggade! Det kommer bli sjukt! Och igår kom vi på att vi faktiskt måste packa också.. DET är däremot ingen höjdare. Skidkläderna är redan säkrade och faktiskt nerpackade, eller snarare inte uppackade efter kirkenes turen. Men vad gör det. Det är ju resten som är hopplöst.
Och på söndag är det branchkväll! Det kommer bli kul! Vi i baren tänkte klä ut oss, vad är vi väl kanske inte helt klara med men nånting blir det.
Som alltid så är det jobb som gäller, förutom imorgon då jag faktiskt är ledig. Blir en hattig helg.. Så tänkte traska över till Emma och Jessika som har någon form av inflyttningsfest. Men det blir inget raj raj på mig med tanke på jobb på söndag. Kul att träffa alla iallafall! Det var liksom inte igår om man säger så.
Dagens musik; Bryan Adams - When you´re gone

vad jag bryr mig om nu, är att du ligger vaken...

Kommentarer
Postat av: Robin Peteri

Vilken extravagant lypsyl! Vill ha en omgående, med kondom, tack!

Postat av: Pappilu

Ringnes är ju ok men just nu har vi hittat fritt internet och tar oss en Banks som är lokal öl här på Barbados. Måste vara tillbaka på skeppet om en 45 min så tiden är knapp. Puss. P

2012-03-11 @ 00:45:55
Postat av: angelique

ja pappa, ringnes är ok och framför allt där bilden är tagen ;) i hemsedal!! då smakade allt gott förutom dagen efter... :P då var inte skumpa så gott.. hoppas du står ut sista tiden nu, mamma har berättat att stämningen på båten är kass!! tänker på dig! PUSS

2012-03-12 @ 22:52:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback