officiella hålla-käften-dagen.

Jag lever. Än så länge, får väl se om jag vaknar alls imorgon. Det blev liksom lite annorlunda mot vad jag tänkt att min arbetsdag skulle se ut. För plötsligt var vi 2 kort av 4 st som skulle jobba idag. 1 hade jag på känn redan från igår så det var egentligen inget konstigt. Jag och Malene taggade som fan med att bunkra upp kroppen med kaffe, vatten och godis. Det är liksom bara att kötta när man står i varsin bar och det är över 450 gäster. Men herregud även det överlevde jag tydligen utan att få flaskor kastade på mig. Så det var ju bra.
MEN också tackvare detta så känner jag hur fantastisk denna söndag är! Att den just kommer imorgon, så jävla lägligt. Det är faktiskt dagen gud inte glömde om man säger så. Förr om åren hatade jag söndagar eftersom den ligger så sinnessjukt nära måndag. Men nu, oj oj oj för en bra dag. Inte för att söndagen är nära någon annan dag än måndag och har flyttat på sig utan att jag bytt yrke helt enkelt. Imorgon kommer vara en braaa dag! Jag har redan sagt till Annsi att det är JAG som ringer henne och inte tvärtom. För vi vet av tidigare erfarenheter när hon inte varit på jobb och jag har så ringer hon kl 10.30 ca. För att höra hur kvällen innan gick. Så nu behöver jag inte få dåndimpen på henne pga tidiga samtal. Med tanke på att jag aldrig vet om jag får sova något eller inte. Alla nöjda och glada helt enkelt. Sitter och taggar för ett par timmars sömn med mitt sova-as-gott-te. Som jag fortfarande inte vet om det funkar, men 70 spänn skulle dom fan ha!
Så imorgon införde jag att det ska vara officiella håll-käften-dagen. För jag ska inte iväg och träffa någon förens runt kl 18. PERFEKT tid om man frågar en sliten själ som mig. Jag och Vegard ska nämligen på visning av en jätte fin lägenhet. Och efter det ska vi förhoppningsvis fira med en bio. Annars är det en tröst bio helt enkelt. Vi ska självklart se nya twilight! Åh som jag glädjer mig!! Om inte mr V är fyllesjuk från kvällens bravader. Då blir fan en spark i arslet på honom.
Hur perfekt är det inte att gå på bio under den officiella hålla-käften-dagen. Inte snackar man på en bio. Eller det är inte min största hobby iallafall.

7 dagar kvar.

Dagens musik; Håkan Hellström - Brännö serenad



du stod i dörren och sa, är det här allt som blir så dör jag...

Kommentarer
Postat av: pappilu

Hoppas då att din hålla käften dag blir bra. Lycka till med visningen. Puss. P

2011-11-20 @ 09:08:54
Postat av: chefen

kul att jag inte får ringa:(men jag har smsat:)..

2011-11-20 @ 15:58:39
Postat av: angelique

pappa min hålla käften dag har gått so far helt fantastiskt!! kommer fortsätta så :) tack ska iväg och möta vegard nu för lite käk och sen visning och bio :) puss!



haha japp såg det annsi ringer strax! ;)

2011-11-20 @ 16:41:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback