slitet i soffan.

Behöver jag säga mer än ordet sliten? Nej jag tror inte det.. Fy fan idag är jag jävligt sliten! Vaknade ett par ggr men vägrade what so ever gå ur sängen. Så klockan 15 klev jag motvilligt ur sängen pga hunger. Jag vet iallafall en som känner igen sig där och det är min kära pappilu. Har känt mig sjukt bakis och mitt huvud har känt sig gigantiskt. Och då ska ni veta att jag inte druckit alkohol på en vecka. Men det kan ha och göra med att jag jobbade 12 timmar igår. Och att trapporna faktiskt tar kol på en tänker man inte på förens dagen efter, när det känns som en ångvält har kört över en.
Kropp och huvud idag är inte helt med så därför tillbringas den endast i soffan med mjukisbyxor, coca cola och godis som jag självklart var smart och köpte igår.
Imorgon har jag inga större planer men tisdag däremot är fullsmockad.
Ska faktiskt tatuera mig först och direkt efter det ska jag till jobbet för julmys! Vilket innebär precis som förra året, glögg, pepparkakor och pynta hela salongen. Kommer bli riktigt mysigt!
Jag och malene har nu också bokat biljetter till sthlm! Kommer bli hur grymt som helst! Så nu får man längta till den 27 nov.
Har hunnit mejla lite lägenheter också, hoppas som vanligt på positiva svar. Vegard hade hittat en super söt som nu såklart är uthyrd. Men våran tur kommer snart.
Nu ska jag kolla lite serier och göra inget.


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Fyfan vad DU är saknad. Saknar att mötas upp på Fru Hagen och luncha. Saknar asgarven vi la av för att Toy försökte sjunga en ton eller rent av ta sig fram utan att snubbla. Stressen innan Ghost, precis efter The Prayer och alla svettstänk. Nu blev jag så känslig att jag nästan skrev att jag saknar grabbarnas brakskitar där bak, men nä... Det gör jag inte. Hälsa Samuel att jag saknar absolut allt förutom det.



Kärlek till er <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback