huvudvärk en tisdag.

Gårdagskvällen blev mycket lyckad. Efter att ha lyssnat på vad Jennie hade att säga lite kort om resan så for jag ju som sagt iväg hem till Madde & Toy. Fick promt inte hjälpa till med tacosen så där satt man som ett ägg och gjorde absolut ingenting. Eller jo jag pratade ju såklart med dom. Madde gjorde ett strålande jobb och sedan trillade även Henke in. Middagen var serverad.
Mätta och förlåtna så satt vi och degade innan jag och Madde höll på att krypa ur skinnet och det bestämdes att vi skulle ut och sätta oss nånstans, och inte Champoo.
Blev istället att sitta på Kaos en längre stund innan vi faktiskt ville ha lite folk runt omkring oss. Vidare mot ett ställe som heter Aku aku, betydligt mer människor. Satt och diskuterade lite drinkar och annat tjafs som man alltid gör innan vi kände att det var läge att traska hemåt. Med andra ord en mycket lyckad kväll, mysigt som bara den. Och fast man är ute måste man inte dricka, så tro nu inte att vi satt och fyllnade till på en måndagskväll. För så var inte fallet. Den här gången.
Hade huvudvärk redan igår och inte fan har den gått över idag. BLÄ! Och idag ska jag ju jobba och allt. Inte läge för något sådant nu alltså. Ska försöka få i mig något i magen innan jag vandrar i det halvmolninga oslo, med plus grader. KANSKE våren är påväg och jag kan slänga mina vintersneakers och ta på mig vårsneakers istället. Vore ju ett hallelujamoment faktiskt.

Dagens musik; Johnny Cash - The man comes around



tillbaka ner för floden, och jag står också helt still...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback