kanske lite handboll.

Oj jag bloggade visst inte igår. Det var intressant för att vara mig. Haha! Hade ganska mycket annat för mig. Emma var hemma från jobbet då hon inte alls mådde bra. Men idag är jag själv hemma i vanlig ordning. Så igår var det iväg på en del ärenden och så tränade jag faktiskt också. Kände mig duktig! Men idag hoppar jag det. Egentligen gjorde jag inte så mycket igår, men det blev bara inte av att blogga.
Mejlade bland annat en handbollsklubb här i Oslo, Vålerenga. Dom har lag i division 2 & 4 som det såg ut. Hade fått svar när jag vaknade att jag skulle höra av mig till tränaren där som fick se vilket lag jag i sådana fall skulle spela i. Så jag mejlade honom också. Känns lite små pirrigt faktiskt. Var ändå ett tag sedan man lattjade handboll, plus att suget inte fanns där då, alls. Men nu har jag fått tillbaka det och gissa känslan? Jag vill bara ut på planen NU! Så hoppas jag kan lira lite grann nu innan jobbet kickar igång 6 dagar i veckan. Självklart med lite ledigt däremellan.
Idag ska jag iväg och träffa en gammal vän Hege, det var nog 2004 senast tror jag? När jag var hit till Oslo och hälsade på. Sjukt länge sedan! Så idag åker jag dit och får träffa hennes familj. Känns jätte kul. Det var även hon som hjälpte mig med att hitta handbollslag. Och det var ju givetvis genom handbollen vi träffades också.
Nä frukost, fix och trix sedan iväg till Ski.
Känner mig riktigt glad idag! Pappilu ringde igår vilket var jätte kul och mammilu idag! Massa mysiga samtal, sådant gillas. Älskar min familj. Så trots en huvudvärk som vägrar släppa så är jag sådär äckligt glad idag.

Dagens musik; Björn Rosenström - Muffins



och jag tänker vad dom andra tänker, och jag saknar inte mycket...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback