att ställa om sig.

Jobbade igår och det gick hur bra som helst. Dock är det tråkigt när det är helabonneringar, mindre dricks till att börja med och sedan inte så mycket att göra. Iallafall när det är så få som det var igår. Blir fullt hus imorgon igen dock. Också helabonnering men då med 400 pers mer än igår. Det ska bli roligt!
Skulle ju åkt till ikea idag med Toy som jag jobbar med, men hon skulle jobba idag så det gick inte.
Så idag har jag tränat, städat och tvättat. Typ det man ska göra när man är ledig, eller? Och så har jag läst en hel massa i min bok om Nikki Sixx. Grymt bra och snart utläst.
Känner att min kropp håller på att ställa om sig till nattjobb, jag är helt förstörd hela dagarna. Förutom när jag jobbar (vilket är ett plus) har ont i huvudet hela dagarna samt när jag ska gå och lägga mig. Ingen hit. Är nog född med huvudvärk tror jag. Mer eller mindre.
Skulle lätt kunna sova heeela dagarna när jag är ledig, utan problem. Men då känner jag mig en smula oeffektiv. Kul tjej som alltid är trött, nä skulle inte tro det. Och när Emma går och lägger sig vid kl 22 är jag självklart för pigg för att gå och lägga mig.
Snart har jag nog ställt om mig, eller hur? Hoppas det.

Dagens musik; Ludwig Bell - Silvertejp



medan rympskeppen sände meddelanden, genom atmosfären...

Kommentarer
Postat av: stina

gumman, prova ät lite vitaminer eller drick nått från apoteket.. typ blusaft eller nått :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback