någon sa fredag.

Jora fredag är det för den som inte riktigt har koll. Jag brukar vara den som inte har det. Men idag har jag det. Vågar väl inget annat kanske. Idag ska jag iallafall om ca 2 timmar åka och träna, jag längtar. Det bara kryper i kroppen! Det är SÅ det ska kännas när man ska träna inte "visst har jag väl lite ont i halsen? då får man absolut inte träna" I love it!
För att kompensera träningen laddade jag hem Sunes jul, för vem älskar inte Sune? Helt sjukt kul så nu vet jag vad jag kan fördriva mina otroligt långtråkiga dagar med. Härligt!



Har fått telefonnr till chefen på mitt förra jobb också så jag kan ringa och skälla lite, min lön är som spårlöst försvunnen. Iallafall ligger den inte på mitt konto. Morrr..
För pengar behöver man, annars dör man. Haha ja något i den stilen. Och när jag ändå är i farten med allt gnäll så ska jag när jag kommer till gymmet klaga över vart min rabatt tog vägen? Hoppas det löser sig iallafall.
Men annars är det ju en bra fredag. Har nästan ingenting planerat i helgen och det känns väldigt befriande. Som mål kanske jag ska ha att få i mig lite käk. Det har ju faktiskt gått helt okej nu dom senaste dagarna. EN VECKA KVAR!! Yes jag räknar ner. Och ja det ömmar fortfarande, och ja det är förbannat irriterande att inte kunna ta en tugga av en macka. Ni fattar?
Nu ladda för samtal och träning.

95 dagar kvar.

jag hör fortfarande hur havsvindarna blåser...


Kommentarer
Postat av: Malin

Jaa den serien är verkligen helt outstanding!!

Älskar den!!



Vad skönt att Ila ska fixa så du får dina pengar, det var verkligen på tiden!!

Pussar

Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

jo det har du försig rätt i - haha!

och kommer jag hem och shoppar över sommaren om det öppnat så kommer ingen i italien har likadanna kläder. fantastiskt



älska sunes jul :D

2009-02-06 @ 18:59:31
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Cissi

Haha nej den här gången är det faktiskt jag! ;)

Jag älskar ägg, så jäkla gott! Hade precis varit uppe o gjort en tonfiskröra o råkade stoppa en äggbit i munnen.. därefter åkte det ner fler! Det mest underbara är att det är så gott i alla olika former, stekt ägg på macka, kokt ägg, äggröra etc.

Mmmm...!

2009-02-07 @ 00:52:40
URL: http://faantastic.blogg.se/
Postat av: Pappa

Stackare som inte får äta vad du vill! Jag kan tänka mig ditt humör när inte du kan äta som vanligt.....Nu har jag bara 6 veckor kvar och hoppas att det inte blir ytterligare veckor. Nu har Thomas och jag stor nedräkning, Johan åker om 2 veckor så hans skalle är redan på hemmaplan, ibland inte "kontaktbar". Höres och cycla försigtigt i vinter vädret. Kram Pappa

2009-02-07 @ 09:14:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback