shopping och botkyrka spelen.

Idag var jag då på den där "VIP-rean" som MQ hade och jag (hoppas) att jag fyndade iallafall. Köpte ett par vita jeans JL som kostat 999kr och nu 499kr så jag slog till sedan en svart vit rutig skjorta från Zoul 149kr och en tshirt också från Zoul för 99kr. Så jag är nöjd med dagens skörd, är också glad att det är 3 dagars öppet köp eftersom jag är lite osäker på jeansen. =)
Under tiden jag också var där så passade jag på att lämna ut mitt CV till de flesta butiker, dom som tog emot iallafall. Morr.. Haha. Men det slutade iallafall med att jag fick en intervju redan imorgon i butiken Esprit. Så hur det går och så vidare det får vi se, hoppas såklart på det bästa.
Ska även upp tok tidigt imorgon eftersom att Botkyrka spelen i handboll börjar då, så kl 07.00 infinner jag mig i Tullinge hallen med mamma, säkert jätte pigg och glad... Nåja får pigga upp mig med intervjun imorgon helt enkelt. Och att jag förhoppningsvis får träffa Victor lite eftersom han har "lanat" nu sedan igår eftermiddag. Suck. Haha.
Så hela helgen innebär alltså mig, mamma och pappa i tullinge hallen hela dagarna. Yeey. Dock sista året vi ställer upp så får se det lite som en "fin" avslutning. Och eftersom jag inte mått helt okej i magen sedan igår så går jag garanterat och lägger mig snart. Usch, mår liksom illa av något slag. Och jag har varken lust eller ork att bli sjuk, igen(!)..
Hade även träningsmatch idag mot Westermalm, torsk med hmm typ 29-24 eller 25, minns inte riktigt men något sådant. Och jag faktiskt, orkade spela hela 12 min, heja mig! Haha. Det var inte det att jag var tok trött utan fick liksom ingen luft pga slem och annat skit som blir när man hostar som jag. Buääh. Men det ger väl med sig snart right?
Nej nu ska jag lägga mig och glo på vänner som jag gjort hela dagen, eller iallafall sedan jag kom från skärholmen och vänta på att Victor ska ringa. =)

some might say...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback