måndag.

Och även idag fint väder, riktigt skönt ute faktiskt. Det lilla jag kände när jag körde hem Victor. Haha. =) Egentligen bör jag gå och duscha och göra mig i ordning med smink och kläder, gör jag det? Nää, känns inte som det. Jag tror att jag har vuxit fast i min datastol. Känns också som att jag blivit otroligt lat på senare tid, ingen bra känsla faktiskt. MEN jag är fortfarande pedantisk, kanske inte liika illa som förut, men ändå.
Ska iväg på bio idag med Victor, skönt att kunna göra det en måndag kväll, lite ovant faktiskt. Förmodligen, eller jag hoppas att det är lite folk, jag orkar inte med folk faktiskt. Och trängsel är det värsta jag vet. Vi ska se National treasure 2, eller tror jag iallafall. Det är den vi pratat om att vi ska se. Hoppas den är bra. Jag gillade första filmen men är lite skeptisk mot att man gör tvåor på filmer. Men den kan inte vara sämre än filmen vi såg igår The Kingdom. Suck. Den filmen var seeeg. Hade hoppats på lite mer action men nej nej, sjukt seg.
Skönt också att man har fått biobiljetter från Rica hotell förut så man inte behöver betala. Haha. Hade faktiskt glömt att jag hade dom och hittade dom för något dag sedan. Bra jobbat!
Om man kanske ska ta tag i det här med dusch, smink och kläder innan jag inte har någon tid kvar alls. Tror så.

can i be the one...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback