från jobbet.

Sitter nu på jobbet, Rica hotell och inte Esprit. Dricker te och äter choklad croassainter, eller hur sjutton det nu stavas... Tyvärr såg dom godare ut än vad dom egentligen var. Attans, men då vet jag det och behöver inte äta mig tjock på sådant skräp. Jag som tänkte att jag skulle bli nyttigare, har jag lyckats? Till viss del.. Men det är ju trots allt fredag vilket innebär helg, faktiskt så räknar jag fredagar också som helg. Halvt iallafall. Så då får man unna sig godsaker.
Såg att jag inte bloggat på ett tag men detta pga att jag jobbade här hela dagen igår samt träning på det. That´s why. Och vaför kan jag blogga nu och inte igår, joo därför att idag är jag ensam här på konferensen bara för att Martina är ledig och igår var det typ massor att göra, det är det inte idag. Så jag lär ju blogga både en och tre gånger härifrån.. Det värsta är att jag lär inte sluta speciellt tidigt heller. När det är så här lite och göra så är det segt och trist, och oftast måste man invänta att dom som har konferens slutar så man kan gå in och ta bort deras grejer och göra rent för att sedan typ 10-15 min gå hem. Det lovar jag er, DET är segt.
Man önskar bara att man kunde få kila lite tidigare. Men icke. Iallafall hoppas jag att jag kan gå vid 16 tiden. Lär vara mellan 15.30 och 16.30. Vad låter skönast?
Jag får ju mer pengar ju längre jag går såklart. Men det är ju inte så attraktivt att gå upp vid 06.20, då är inte jag pigg. Jag är lite orolig över att jag är alldeles för pigg nu och kommer vara sjukt seg och trött framåt eftermiddagen. Inte bra. Jobbigt om man är trött när man ska köra hem. Ingen hit.
Och eftersom jag har så mycket "spill-tid" idag så tänkte jag kolla runt lite på hotell till min och Jessicas lilla tripp till Götet.
Självklart har jag kollat med Martina hur det är med rabatter och så vidare på Rica, men skulle höra av mig dit när det är ett par dagar kvar innan vi åker för och se hur deras beläggning är. Alltså bokar vi ett nu och håller på det tills vi vet det andra, smart va?
Ibland så iallafall.

image554

Här är hotellet jag jobbar på, jag sitter på tredje våningen. =)

Äntligen kom det lite gäster så det blir lite liv och rörelse här uppe. Nu ska jag gå och möblera om lite tror jag.

för det är så jag säger det...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback