på jobbet.

Japp, trött och hungrig är man också. Haha. Men snart lunch, tror jag och Freida skulle gå ner vid halv 12, om ca 10 min vill säga. Skönt. Vet dock inte vad vi får för lunch idag, men hoppas på något gott såklart.
Idag har jag återigen kutat runt som en galning här uppe på konferensen och lite även på TopTalk som den lokalen heter högst upp. Blev ett litet missförstånd från min sida imorse så fick snällt och vänligt åka upp dit med deras frukost. Men dom verkade nöjda ändå så det var ju bra.
Så vi har klarat oss bra trots våra förutsättningar tycker jag. Freida jobbar vanligtvis på bokningen och nu är med mig och roddar runt, men det går bra.
Som idag är det fullt hus överallt, tack vare teknikmässan som är här brevid. Visste redan igår att det skulle bli mycket idag men inte lika rörigt som gårdagen och i måndags, och mycket riktigt. Så det kommer kännas galet konstigt när vi inte får nånting att göra imorgon eller på fredag, suck kommer nog somna. Blä.
Men idag är jag riiiktigt seg. Verkligen. Och huvudvärk, har sluppit den åtminstone till och från nu dom senaste dagarna så det är ju skönt, men den är åter tillbaka i huvudet. Tack.
Glömde nämna igår när jag bloggade om händelsen utanför mässan. Haha. Det stog ungefär 5 personer som demostrerade med plakat och var utklädda. Tror det stog något i stil med "Ni har stulit våra jobb!" Haha. Så någon som ställer ut på mässan har väl något med det att göra, för konstigt vore ju annars. Så jag och serveringspersonalen plus några kockar stog och små log lite åt dom. Men dom såg ju roliga ut, så vad ska man göra.
Hur skönt som helst idag med tidig träning. Kl 18. Då har man kvällen på sig att göra annat, TYP bonde söker fru. Det är ju guld det programet! Haha. Me like. Det känns i och för sig som att det alldeles nyss var onsdag, men det har redan gått en hel vecka. Usch tiden går för fort ibland, men just nu gör det inget. Gärna för mig. Tihi.
Blir väl lite halvt mobbad för mina serier jag följer, bonde söker fru och dawsons creek. Jaja, men jag gillar dom okej? Haha. Har aldrig sett ett avsnitt av tex, Prison break eller Greys Anotomy. (Min hel härliga stavning, jaaadå!) Men det att jag aldrig sett många av dom serierna eller inte ens försökt följa är pga att vi alltid hade träningar när alla sådana där bra serier gick. Men får väl ta igen, OC, Desperate Housewifes och allt vad dom nu heter nu när man får liiiite tid över. Eller något. Kan alltid hoppas.
Nää nu ska jag gå och äta lunch. Mums =)

working 9 to 5...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback