lugn fredagkväll.

För imorgon är det match i Torshälla kl 13.30. Alltså samling 10.30 för avfärd med buss. Spännande, länge sedan sist. Så det ska bli roligt. Men något som också ska bli roligt är att jag äntligen troligtvis får träffa Stina, shit det var ju liksom i Mars vi sågs för första och sista gången. =) Så hoppas verkligen vi kan ses imorgon! Det skulle förgylla min dag =)
Så ikväll blir det bara att ta det lugnt, med godis bakning av kladdkaka och film. Nice nice. Man måste ju unna sig det tycker jag.

image471     image472

Men imorgon blir det förmodligen andra bullar. Kanske lite firande av Havanna, den som lever får se.
Annars imorgon kommer jag ju bara tillbringa tid i en buss, i Torshälla och åter igen i en buss. Lär nog vara hemma lagom till middag eller något, iallafall en tidig middag.
Idag på jobbet var det segt och jag var smått irriterad, att man bara kan ändra tider sådär!? Gah. Jag blir galen. MEN det är bara att dra på mungiporna och infinna sig i att SÅ är det. Vilket jag också gjorde och löste det galant. Trots vissa motgångar.
Men efter en riktigt löpning (faktiskt på två minuter från jobbet och till stationen, riktigt bra jobbat med andra ord.) så hann jag med tåget och fick skjuts hem av pappilu efter att ha inhandlat kvällens middag. Mums så gott det var. =)
Men nu måste jag faktiskt dra mig tillbaka och packa iordning väskan för imorgon, samt ladda inför chill-kvällen som väntar.

vad vet du om solen, förrän nån släckt alla ljusen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback