lördagskväll som denna.

Blev inte som den skulle, som resten av dagen. Men inte gråter jag för det. Trivs bra med som det blev, ingenting. Tror nog inte jag hade varit så rackarns pigg om jag kilat ut på krogen en kväll som denna. Och speciellt inte när det är löningshelg och ALLA är ute just idag. Njaa. Jag delar inte den glädjen att det är proppat med folk överallt, im sorry. Därav valet till att hellre hinna se både Svensson svensson och Babben & Co. Tönt som man är. Gärna det, inga problem faktiskt. I take it.
Någon som jag tycker ser så sjukt bra ut är ändå Nanne Grönvall. Hur hon lyckas är ju såklart med makeup-artister och frisörer såklart. Men tycker ändå att hon är snygg. Tycker ni inte?

image473

Nää nu ger jag upp faktiskt. Känns som att jag kastat handduken för länge sedan egentligen men det verkade tydligen inte som det. Men ändå så lyckas det skita sig. Som det mesta när jag är i farten. Haha. Jag är inte så bra på att hålla i saker och ting. Det är så lätt att stänga ute och låtsas som inget och bara köra sitt race, klart jag också insett att det inte heller går alla gånger men i längden klarar man sig ganska bra. Jag tror jag trivs ganska bra med att ha det så också, har alltid varit mig själv och oftast sagt vad jag tycker. Men också fått sota för det en del gånger. Alla gillar inte att man uttrycker vad man tycker, har jag märkt. Fast jag tänker inte göra mig till någon annan för det. Take it or leave it, så är det bara. =) Jag är nog lite som Håkan Hellström (eller kanske inte vad vet jag.) antingen älskar man mig, eller så hatar man mig. Fast jag sjunger inte. Haha.

when it comes to you...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback