jag klarade det.

Jag klarade pressen. Jag är sååå glad och nu är det äntligen över! Så skönt att slippa tänka på det, 2 av 3 delar gjorda sista slutprovet kvar.
Jag klarade halkbanan idag nämligen. =) Nåja, dom jag pratat med har sagt "det är omöjligt att misslyckas" jaa det är kanske sant, men jag var nervös ändå. Inte så mycket som jag faktiskt trott. Jag fattade det inte förens våran handledare bad oss kliva in i bilarna. Hamnade med en tjej som heter Emelie, super trevlig och lätt att prata med. Och det var så skönt för att hon fick börja köra så jag fick se hur allt gick till innan så jag var ganska lugn när vi bytte. Och hur sköna bilar som helst, audi -07. Trodde dom skulle vara svåra eftersom nya bilar är så himla känsliga men det var lugnt även det. Så jag klarade mig utan problem. Fan va skönt det känns.
Bara uppkörning kvar nu. Tjohoo! =)
Så Fetto Robin kan bara langa upp ölen nu, skyldig från det att jag klarade teorin också. Som vi för övrigt skrev samma dag. Haha. Jag är bara så sjukt glad att ha allt överstökat.
Nu får jag dras med en sprängande huvudvärk istället. Så det blir nog ingen träning för mig ikväll.
Nya tag imorgon då jag egentligen inte behövde jobba pga att dom fått avbokningar på konferensen men åker in och jobbar lite iallafall, 10-14. Lite pengar måste man ju dra in. =)
Tror i och för sig att min huvudvärk är för att spänningen har släppt. Fick ju ändå gå upp tidigt imorse eftersom jag skulle vara där kl 10.15 och åka till Gillinge tar en stund. Haha.
Så snart har man både körkort och ingen tandställning, kan det bli bättre!? Nej tror inte det. 2007, bästa året säger jag. För körkortet SKA jag klara innan årsskiftet har jag bestämt mig för. Har ju lovat det i julklapp till Sarah nu också, att jag kan köra henne vart hon vill. Haha.
I will do my best.

Läste även idag horoskopet och i metro stog något intressant, jag skulle ta det lugnt och inte ta upp saker som kan orsaka att folk blir arga i onödan. Jag skulle helt enkelt bara vara tyst. Beror det på det jag tänker på? Kanske. Bör nog kanske hålla tyst trots allt.
Nää nu ska jag kolla på serien jag fastnat för, Dawson´s creek. Haha. Oldies.

nu kan du få mig så lätt...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis! Halkbanan och teorin är rena barnleken till skillnad ifrån uppkörningen, lycka till!

2007-10-09 @ 19:57:49
Postat av: Emilia

Grattis hehe :) VIsst var det roligt att åka i uppoch ner bilen hehe. Och det var grymt kul at slira på det hala också, men lite läskigt också :P

Postat av: angelique

Tack så mycket båda två! :)
Emilia: Haha jaa, det var hur kul som helst faktiskt :D Sitta upp och ner i en bil gör man inte varje dag :P

2007-10-09 @ 21:06:51
Postat av: Cissi

grattis vännen :)

2007-10-09 @ 21:41:36
Postat av: angelique

cissi: tihii tackar! :D snart har jag också körkort som alla er andra barn :D

2007-10-09 @ 22:07:37
Postat av: Akhila

Grattis !
Men du måste köra mig vart jag vill oxå ! ;)

2007-10-10 @ 08:54:34
Postat av: angelique

Ack-kvack: Självklart, jag kör :D haha!

2007-10-10 @ 21:17:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback