ibland går det överstyr.

Trots trötthet och en extrem smärta i form av mensvärk så får det bli ett litet kvälls-inlägg. Hade ju totalt glömt bort den lilla interna lilla sången om lilla hunden Lassie. Eller egentligen så var det ett misstag, eller helt enkelt att det spårade ur och att klockan var mycket. Sarah spann bara vidare på låten. Och det har nu fortsatt och den har nu satt sig på hjärnan. Haha.
"Jag mötte Lassie, han rökte haschii" Nåja, vi är väl inte dom mest snabbtänkta eller smartaste efter träning kl 22. Haha.
Träingen idag var bland dom bättre faktiskt, skönt att få lite fart och att vi är fler så vi kan köra något över huvudtaget. Dock så svartnade det både en och tre gånger när jag sprang eller bara stog upp pga värken. Helt sjukt att det kan ha så stor inverkan alltså. Fattar det verkligen inte. Så jaa, jag har sagt åt mammilu att jag ska skjuta mormor för att ha fått det arvet. Usch.
Man är ju helt handikappad när man har det. Hatar det. Och det är ju svårt för de som inte har att sätta sig in i situationen, men det smärtar helt klart vill jag lova. Men man känner sig lagom fjantig.
Men imorgon har jag inte tid med det eftersom jag har körlektion och måste vara med i matchen. Haha. Och även sista träningen för veckan + intervaller precis som idag. Imorgon så får vi väl se hur man lirar i helgen. Spännande, men jag kan nog redan lista ut vilken/vilka matcher jag lirar, inte så svårt faktiskt. Jaja.
Nu ger jag upp datorn och lägger mig och vilar mig och magen, och vem vet kanske får lite sömn inatt!? Blä.

jag hoppas på ett kort som inte lagts...

Kommentarer
Postat av: Clemente

Svartnar, hm, låter läskigt?

Postat av: angelique

Nää det är ingen hit faktiskt :/ Vet dock inte hur jag ska slippa det mer än att inte springa eller stå upp, men hur kul är det? :)

2007-10-03 @ 22:43:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback