helgen som helhet.

Överlag blev den som jag tänkt mig, bra med andra ord. Har mått bra i helgen, på alla sätt och vis faktiskt. =) Så jag är nöjd och avslutar med favorit middagen, grillat eller som vi säger i familjen "go-godmat" vilket innebär, kroketter/klyftpotatis, en fräsch sallad, grillat kött och tzatziki/beasås. Och som dagen till ära även vitlöksbaugetter. Mums säger jag bara.
Gårdagen blev chill som beräknat, morgonpromenaden med Havanna (som för övrigt var super mysig) och städa hela dagen avrunda med pizza med mor och bror, sedan hyra film och tigga skjuts till Victor av Jimmy*2. Haha. Jag är inte dum jag. Börjar med att skälla ut stackarn när jag träffar honom för att han sett Valencia-Chelsea där borta i fjärran. Men blir genast skadeglad (den enda sanna glädjen..) när han nämner att dom faktiskt haft dåligt väder, regn och åska. YES. Som jag tippade. Dock inte lika mycket som jag hoppats på men men det dög för mig. Ändå var han lite brunare än jag.. Men det lever jag med, det skillde inte mycket. Haha.
Nåja bara chill även idag, gah så sköönt. Och kladdkaka. Me like. Så helt enkelt riktigt skön både lördag och söndag.
Har i och för sig ångest inför morgondagen, måndag= jobb och trodde att det skulle bli kaos, men kanske jag klarar mig som det ser ut på papprena jag har här hemma. Hoppas det är och förblir så. Då blir det toppen vill jag lova. Så nu ser det ut som en halvjobbig arbetsvecka för min del, har ju allt ansvar nu också. Det är ganska bra ändå och skönt.
Imorgon får jag min lön också, så himlarns nice! Pengar gör en lycklig, den som säger annat måste ju vara bränd eller något..
För övrigt så har jag släppt mycket och kör bara. Så det så.

dom kommer kliva på dig igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback