när man faktiskt har ledigt.

Nu har jag haft ett par dagar med lite lugn och ro. Det har jag verkligen behövt. Vi har börjat packa alla Vegards grejer också så nu står det kartonger och sopsäckar överallt. Och vi är inte klara än men på väldigt god väg. För om exakt en vecka bär det av. Och vi längtar mer än någonsin! Önskar man bara kunde telepatera alla grejer till nya lägenheten och spola fram tiden, allt hade varit så mycket enklare då.
Vi har inte gjort speciellt mycket mer än i måndags unnade vi oss en fantastisk middag med potatisgratäng, ytterfilé, pepparsås och en fräsch sallad. Och till det delade vi en flaska amarone. Shit det var verkligen perfekt!
Tog sedan några öl och mötte upp Varpu och Johan för att sedan gå till jäger och möta Kjersti och Håvard. Kanon måndag om man frågar mig!
Tisdagen hade jag vigt till att gå till mina banker, adressändra osv. Det är mycket att styra med när man inte längre är "svensk" och dessutom ska flytta. Har känt mig som att jag jobbar på kontor med allt pappersarbete. Inte min grej direkt. Men nu är allt ordnat, nya visa kort kommer på posten och adressändringen färdig. Tack för kaffet!
Resten av dagen spenderades i soffan framför filmer och modern family som jag fått låna av Eirik. Jag som är galen i serier fastnade deluxe även i denna då det är precis min humor. Och lyckades få med Vegard på det också som tur var.
Igår kändes ryggen bättre men fortfarande inte bra. Men idag är det värre igen. Så jävla hopplöst! Bara för att jag ska jobba idag garanterat. Men jag hoppas att bli väck det så fort som möjligt så det inte hindrar varken jobb eller flytt.
Imorgon är jag faktiskt ledig och har bokat in frukost med Malene och sedan en gratis behandling på jobbet. Hur bra är inte det liksom? Kanske jag får bukt på ryggen imorgon. Det hade varit guld.
Dagens musik; Håkan Hellström - Magasinsgatan





jag vaknade en morgon, från en dröm jag hade...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback