good start 2012.

Ja det förra inlägget blev ju knappast någon kort version av mitt 2011. Kan ju också ha lite med att göra att det faktiskt hände lite grann under året. Och mer kommer det förhoppningsvis bli 2012! Jag ser fram emot det här året så jag håller på att spricka! Men man kanske inte ska hoppas för mycket heller. Jag vet ju hurdan tur jag faktiskt har i det här landet. Fast nu verkar ju trots allt vinden ha vänt.
Nu har jag börjat resan på 2012 genom att ha flyttat, första gången. Så numera bor jag hos Samuel och Vegard. Dock är inte Samuel hemma förens på min födelsedag. Muahaha! Så nu har jag faktiskt ett eget rum. Eller jag har stulit Samuels snarare.
Så jag flyttade hit igår. Och det där med "en panik väska för 1 månads tid" kunde jag ju fet glömma.. Det blev 1 väska med kläder, ja resten kan ni ju räkna ut själva. Inte direkt så att jag inte har smink och annat. Suck. Resten av grejerna ligger nu i Annsis och Sigges bod. Vilket jag är evigt tacksam för! Hade aldrig gått annars.
När jag flyttat klart och kört sightseeing på grünerlökka med alla jävla enkelriktade vägar så skulle jag Vegard och Anthony gå ut och äta. Det fick bli delicatessen som har den berömda tapasen! Shit jag åt tills jag typ dog. Det är världsklass den maten helt enkelt. Så en jävla massa mat och en flaska vin senare så bestämde vi oss för att gå vidare för att bara sitta och prata. Så länge sedan vi 3 sågs så det var himla trevligt. Plus att Anthony ska på båten på torsdag och är borta bra länge. Stackarn. Haha jag som älskar båtar känner väl inte att det är så spännande. Och dessutom vet jag ju att jag måste hälsa på honom så småningom.. Jaja, framtiden helt enkelt. Ingen stress över det nu.
Ikväll är det bestämt att vi är ett stort gäng från jobbet som ska mötas upp på trancher för att äta tillsammans. Kommer bli mega mysigt tror jag. Så just nu sitter jag bara och väntar ut klockan. DET är knappast likt mig som är tidsoptimisten själv. Ska nog ta vara på dom här extra minutrarna. Det lär vara första och sista gången jag är i tid, so far. Lär ju bli stress i slutändan iallafall om jag känner mig.
Men det är iallafall skönt att vara påväg. Äntligen.
Dagens musik; Glasvegas - Geraldine



nu kan du få mig så lätt....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback